EXCLUSIV | Presiune pe naționala antrenată de Adrian Mutu: „Acum avem așteptări și din partea lor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 16 martie 2021, ora 18:02,
romania u21
romania u21

Nu doar naționala mare ne poate face mândri în debutul preliminariilor CM 2022, ci și reprezentativa de tineret pe care o așteaptă un turneu final. 

Tricolorii mici încearcă să repete performanța generației precedente care a prins semifinalele Euro 2019. Iar acum toată lumea privește cu optimism noua campanie.

„Acum avem așteptări și din partea tineretului, au avut evoluții bune în ultimii ani, rezultate remarcabile. Avem tineri talentați de mare perspectivă și cred că vom avea rezultate foarte bune în continuare.

Ce face Adi Mutu este un lucru excelent, urmărim cu multă plăcere echipa la lucru, putem spune că ne așteptăm să ne surprindă plăcut”, a analizat Adrian Iencsi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Selecționerul tineretului a pierdut o parte dintre jucătorii eligibili, convocați de Mirel Rădoi la selecționata de seniori.

Prioritară este echipa națională mare și atât Man cât și Ianis Hagi, de exemplu, ar fi trebuit să meargă la naționala mare. Chiar dacă compromitem parcursul naționalei de tineret, viitorul nostru este naționala mare. 

Trebuie să creștem, trebuie să avem o echipă omogenă cu jucători care să aibă experiența jocurile internaționale. Eu aș fi optat tot pentru venirea lor la echipa de seniori, totuși e altceva când joci la prima reprezentativă, e mult diferit”, a mai spus fostul căpitan al Rapidului. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Încurajări pentru Rădoi de la un fost coleg de națională: „Este un antrenor foarte îndrăzneț”

tineretadrian iencsiadrian muturomania u21CErealitatea