EXCLUSIV | Prima ofertă concretă pentru Ianis Stoica! Anamaria Prodan a făcut anunțul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 28 noiembrie 2021, ora 22:47,
Ianis Stoica
Ianis Stoica

Agentul fotbalistului în vârstă de doar 18 ani al celor de la FCSB a vorbit despre situația acestuia, dar și despre presupusele oferte venite pe numele său!

Ianis Stoica a avut parte de un sezon reușit în tricoul roș-albaștrilor, iar evoluțiile sale pare că le-au atras serios atenția cluburilor din străinătate. După ce patronul FCSB-ului a anunțat zilele trecute că Arsenal Londra a intrat deja pe fir pentru transferul jucătorului, ieri, englezii au lansat și varianta Liverpool.

Cu toate acestea însă, Anamaria Prodan, impresara care îl reprezintă pe jucător, a dezvăluit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă ce ofertă concretă a primit Gigi Becali. Agentul a mărturisit că în urmă cu un an, formația germană Stuttgart i-a propus afaceristului un milion de euro, însă acesta nici nu a vrut să audă.

Ianis Stoica, sursa foto: gsp.ro/Vlad Nedelea

„Ianis a avut ofertă de la Stuttgart. Eu personal am vorbit cu Gigi Becali. Acum un an s-a întâmplat. Oamenii dădeau un milion și au vrut să îl ia înapoi, pentru că el de acolo din Germania venea. Au venit cu doar un milion, dar patronul a zis ‘nu, tată, nu-l vând, lasă că o să fie mai bine’.

Pe urmă a plecat de acolo, Ianis s-a supărat foarte tare și agentul este mereu de vină. Păi de ce nu joc, de ce nu apar mereu în primul 11? Și eu îi ziceam că e foarte bun, mi-a zis și Pintilii că nu a mai văzut așa ceva, era să îi rupă piciorul la un antrenament. Îți dai seama, copil de 15 ani la vremea aia.”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și ULUITOR! DUPĂ ARSENAL, ENGLEZII SCRIU CĂ ȘI LIVERPOOL A PUS OCHII PE IANIS STOICA. TOATE DETALIILE

anamaria prodanfcsbrealitateatransferIanis Stoicaliga 1