EXCLUSIV | Principalul minus pentru Bergodi în lupta pentru titlu: „Acolo e limita lor”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 13:10,
bergodi

Craiova amenință pentru al doilea an consecutiv supremația CFR-ului, în Liga 1.  

Oltenii au avut o serie incredibilă de 7 meciuri câștigate la rând, oprită de Academica Clinceni în runda precedentă. Fără Koljic și Mihăilă, juveții au slăbit puțin este de părere Emerich Dembrovschi.

„Craiova se bazează pe un nucleu de 12-13 jucători foarte buni. Dacă scoți 3 fotbaliști nu mai au același randment. CFR în schimb are două echipe de valori apropiate.

Sezonul trecut ardelenii au avut câștig de cauză, acum sunt FCSB și Craiova lângă ei. Chiar dacă la un moment dat Craiova a avut un avans mai mare, să nu uităm că se înjumătățesc punctele după sezonul regulat. Așa că CFR are șanse să se impună și anul acesta”, a afirmat Emerich Dembrovschi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

Craiova CFR

Emerich Dembrovschi e convins că pandemia va influența chiar lupta pentru titlu. Dintre candidatele la supremație, FCSB a fost prima afectată în acest sezon.

„E clar că cine se ferește mai bine de acest virus va avea o șansă în plus. La FCSB îmi plac acești copii care dacă vor rămâne 2 ani împreună vor face treabă frumoasă. Sunt fotbaliști buni, nu doar Man și Coman, ci și ceilalți, cum sunt Olaru sau Moruțan”, a mai subliniat fostul mare fotbalist român. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum este văzut Ianis Hagi de o legendă a fotbalului românesc: “Nu se întâmplă întotdeauna așa”

realitatealiga 1u craiovafcsbcfr cluj
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului