EXCLUSIV | Promisiuni încă neonorate în fotbalul mic: „Încă așteptăm banii de la FRF pentru teste”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020, ora 15:15,
frf_logo_sediu_98351900

Federația le-a promis echipelor din eșaloanele inferioare un ajutor financiar în condițiile greutăților cu care se confruntă în plină pandemie. 

Banii care vor ajunge în teritoriu fac parte din suma alocată de UEFA pentru sprijinul cluburilor lovite de criza sanitară declanașată la începutul acestui an. 4,3 milioane de euro va primi FRF, însă nu toate grupările au încasat sumele necesare în primul rând acoperirii cheltuielilor de testare a jucătorilor. Ioan Horoba, președintele celor de la FC Unu Gloria Bistrița a confrimat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă informația. 

CITEȘTE ȘI –>> Încă un spaniol aproape de Dinamo! Contra l-a mai avut în Ştefan cel Mare

„Mâine trebuie să fac testare pentru 30 de persoane, încă nu au sosit banii de la FRF, dar avem încredere că promisiunile vor fi onorate în cele din urmă. Primăria a aprobat un milion de lei pentru echipa de de fotbal.

Vom mai primi și 800.000 de lei de la din partea Consiliului Județean, obiectivul nostru este promovarea în Liga 2, dar nu pot să fac promisiuni fără acoperire, așteptăm perioada de iarnă să mai facem transferuri”, a declarat conducătorul clubului ardelean, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

Mai mulți foști fotbaliști ai Gloriei vor să pună umărul la revenirea alb-albaștrilor în elita fotbalului românesc.

„La capitolul tehnic stăm foarte bine, antrenor este Dănuț Matei, Aurel Nalați se ocupă de pregătirea portarilor. De asemenea tot la noi în curte îi avem pe Dorel Zegrean și Călin Albuț, iar unul dintre jucătorii pe care ne bazăm în atingerea obiectivelor noastre este Ovidiu Stoianof.

Beneficiem de un sprijin important din partea domnului Ionel Ciuclea, fostul patron al celor de la Daco Getica. El iubește fotbalul, are afaceri aici în județ și a vrut să dea o mână de ajutor. Este sponsorul principal al clubului în acest moment.

În privința bazei sportive ea este închiriată de club, nu se află în proprietatea Primăriei ci în a fostei  societăți care a falimentat între timp. Baza arabă bine acum, după ce gazonul a fost refăcut și arată ca în urmă cu 15 ani”, a adăugat Ioan Horoba, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | CFR, adio titlu? “Craiova are prima șansă în acest sezon”. Verdictul dat după doar șase etape de Liga 1

realitateafrfgloria bistraitatestehorobabani
Eriksen la pamant

EURO 2020 | Răzvan Lucescu, despre drama lui Eriksen. „Am avut un astfel de caz!”

dragusin contract

Golden Boy Drăgușin! Fundașul, nominalizat pe lista celor mai buni tineri jucători din Europa în 2021