EXCLUSIV | Rădoi, criticat pentru primul 11 ales: ”Nu înțeleg! Va fi greu în următorul meci!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 23:37,
radoi mesaj
radoi mesaj

România a învins Belarus cu 5-3 în amicalul de la Ploiești, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Imediat după fluierul final, Claudiu Vaișcovici (58 ani), fost mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre prestația ”tricolorilor” din această seară.

Fostul atacant nu înțelege de ce Mirel Rădoi a făcut numeroase schimbări în echipa de start: ”Meciul a fost neconcludent. Vor fi multe diferențe duminică. Norvegia nu se compară cu Belarus. Echipa de start va fi modificată, 5-6 modificări. Noi jucăm bine la meciurile fără presiune.

Când o avem, suntem mai temători, mai fricoși. În seara asta am văzut că rezervele noastre au fost mai bune ca rezervele lor în prima repriză. Când au făcut schimbări, s-a văzut breșa din apărarea noastră.

Cu ani în urmă, când ne calificam la turnee finale, se juca la 3-4 zile și jucai cu 8-9 jucători de bază. O schimbare, hai două se făceau. Nu înțeleg, câte 5-6 jucători de la joc la joc.

Va fi greu în următorul meci. Nu am avut un remarcat în mod special. Poate Nedelcearu că a marcat două. Man îmi lasă o impresie bună. Alege între Pușcaș și Denis, poate Tănase, că e într-un moment bun.” a declarat Claudiu Vaișcovici pentru realitateasportiva.net.

Vezi și VIDEO | Reacția lui Rădoi după România – Belarus 5-3: “Am câștigat o repriză și am pierdut una”

claudiu vaiscoviciechipa nationalaexclusivrealitatea sportiva