EXCLUSIV | Răspunsul Ioanei Gheorghe la comunicatul lui Paul Neagu: „Nu are nici o legătura cu realitatea”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 18:11,
bob2

Ioana Gheorghe (23 de ani), vicecampioană Europeană la bob, a reacționat în urma comunicatului trimis de Paul Neagu (66 de ani). 

Organele abilitate vor stabili. Nu sunt singura persoană care a fost abuzată/hărțuită. Declarația lui Paul Neagu nu are nici o legatură cu realitatea. Sunt foate multe persoane care cunosc situația.

Acele persoane vor da mărturii într-un cadru legal. În momentul de față, încerc să depășesc momentul. Urmez o consiliere psihologică.

Sunt foarte multe persoane ce pot sa confirme povestea. Foste și actuale sportive vor vorbi la momentul oportun”, ne-a declarat în exclusivitate Ioana Gheorghe.

La data de 15 noiembrie, între Ioana Gheorghe (23 de ani), componentă a lotului feminin de bob, și Paul Neagu a izbucnit un conflict.

Sportiva a rămas singură în camera unde se afla cazată în Letonia, iar Neagu ar fi intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe a revenit în țară.

Citește și – Paul Neagu, noi explicații în scandalul sfârșitului de an din sportul românesc

Paul Neagu susține că acuzațiile sunt false. În schimb, logodnicul Ioanei Gheorghe, Toth Michael-Christian, spune că a auzit conflictul la telefon.

Conflictul a existat pentru că l-am auzit, eram pe linia telefonică„, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă, Toth Michael-Christian.

vicecampioana europeanapaul neaguIoana Gheorghebob
Fans of FC Dinamo Bucuresti  during the game between CFR Cluj Napoca vs  FC Dinamo Bucurestit, at Dr. Constantin Radulscu Stadium, Cluj Napoca, RomaniaPhoto: Cronos/Manases Sandor

Vedeta Macedoniei de Nord, despre fanii lui Dinamo: „Au făcut o atmosferă incredibilă”

199687261_218285483304693_3115810598448363919_n

Suma incredibilă pe care i-ar fi cerut-o un judecător lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua!