EXCLUSIV | Burleanu, ‘’urecheat’’ după ce a anunțat reluarea Ligii 1: ‘’Organizația Mondială a Sănătății spune altceva!‘’

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 07:30,
986899-razvan-burleanu

Răzvan Burleanu a anunțat când se poate relua Liga 1, însă Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan Mediaș, nu este de acord cu șeful FRF.

Competițiile sportive au fost întrerupte în România din cauza pandemiei de COVID-19. Până la această oră, țara noastră a raportat peste 5.200 de persoane infectate cu noul coronavirus.

Chiar dacă cazurile din România cresc pe zi ce trece, Răzvan Burleanu a anunțat ieri, 10 aprilie, că Liga 1 se poate relua fie la sfârșitul lunii mai, fie la începutul lunii iunie.

Ioan Mărginean, președintele celor de la Gaz Metan, nu este de acord cu șeful Federației Române de Fotbal. Oficialul ardelenilor crede că pandemia nu se va termina în următoarele două luni.

Totuși, Mărginean anunță că formația sa poate chema jucătorii la antrenamente pe terenurile de la Mediaș.

”Eu am o singură problemă: nu știm concret când se va relua Liga 1. E o declarație foarte optimistă cea a lui Răzvan Burleanu. Organizația Mondială a sănătății spune altceva. Eu pot asigura 4 terenuri și pot aduce pe fiecare câte 5 jucători să se antreneze.

Oricum, odată cu trecerea timpului, fotbalul nu se mai poate juca la 100%. Oricum, vom sta cu frică. Păi gândește-te așa: dacă se reia Liga 1 și un fotbalist are coronavirus? Ce se întâmplă? Probabil se va întrerupe din nou!” a declarat Ioan Mărginean, în exclusivitate, pentru realitateasportiva.net.

”Soția lui Droppa a născut! E alături de ea, e sănătoasă și sunt o familie fericită acum!”

La sfârșitul lunii trecute, Lukas Droppa, fotbalistul Gazului, se afla într-o situație disperată. Jucătorul de 30 de ani era blocat la Mediaș din cauza pandemiei de COVID-19 și nu își putea vedea familia care se află în Cehia.

Emoționat, fotbalistul dezvăluia că fetița sa îl suna în fiecare zi și plânge în telefon, iar soția acestuia era însărcinată și putea să nască în orice moment.

Întrebat despre situația fotbalistului, dar și a colegilor săi, președintele Gazului a explicat că fiecare a fost lăsat să meargă alături de cei dragi, însă cu o condiție: să fie precauți și să respecte programul pe care îl primesc de la staff-ul clubului.

”Despre jucători? Sunt profesioniști la încasat, deci trebuie să fie și la ascultat. Au primit un program de la staff. I-am lăsat să plece acasă. Lukas Droppa avea o hotărâre că nu are voie să plece. Era caz de forță majoră. Omul a ajuns acasă. Soția a nasăcut, e sănătoasă. Sunt o familie fericită. Ce era să fac? Pe mine m-au înjurat 80.000 de oameni și n-am pățit nimic.

Am vrut să-i protejez, era imposibil să îi țin 14 zile în carantină. Gura lumii e slobodă. Noi, oamenii de fotbal, ar trebui să fim mai respectați uneori, că nu suntem papagali.” a explicat Mărginean pentru realitateasportiva.net.

Citește și EXCLUSIV | FCSB și Craiova se mai și refuză: ”Mai bine stăpân la țară, decât slugă la oraș!”

exclusivliga 1Covid-19gaz metan mediașioan margineandeclaratii
E3syDgRWYAMAiF7

Cum a reacționat soția lui Eriksen în momentul în care acesta s-a prăbușit pe gazon!

eriksen

EURO 2020 | BREAKING NEWS | Eriksen a fost stabilizat la spital! Anunțul danezilor