EXCLUSIV | Cum putea ajunge Răzvan Lucescu în Serie A: „Dă 2-3 telefoane și îl pune antrenor acolo!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 22:35,
(SP)QATAR DOHA FOOTBALL AFC CHAMPIONS LEAGUE
(SP)QATAR DOHA FOOTBALL AFC CHAMPIONS LEAGUE

Liber de contract după despărțirea de Al Hilal, Lucescu Jr a fost în atenția unor grupări italiene în această primăvară. 

Informația a fost confirmată în exclusivitate pentru realitateasportiva.net de către impresarul Virgil Colfescu, care cunoaște foarte bine tot ceea ce se întâmplă în fotbalul din peninsulă.

„Răzvan Lucescu știu că a fost propus în Serie A, el e mai brav decât Zenga, însă trebuie văzut și cine îl recomandă. Răzvan are un tată care dacă dă 2-3 telefoane poate să îl pună antrenor pe acolo.

Ca să devii antrenor mare trebuie să o iei de jos, pentru că dacă retrogradezi nu te mai vrea nimeni pe urmă. După 10 etape îți poți pierde credibilitatea”, a fost părerea lui Virgil Colfescu. 

Maurizio-Sarri-empoli

Iar acesta dă exemplul fostului antrenor al lui Juventus, Maurizio Sarri, care a pregătit mai multe echipe „sătești” până să ajungă în vârful piramidei.

„Sarri e de lângă Firenze și acum ceva ani era funcționar de bancă și antrena o echipă de amatori. L-a văzut cineva și l-a propus la Empoli. A reușit o promovare în Serie A și a ajuns în atenția lumii.

Acolo e cultură fotbalistică, la noi e spectacol. Este o considerație făcută după 30 de ani de observație atentă a fotbalului din Italia”, a mai indicat agentul FIFA. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Strategia aplicată la loturile naționale ale României, contestată dur: “Și așa ne-au bătut armenii”

 

realitateaserie aVirgil Colfescurăzvan lucescuofertemircea lucescu