EXCLUSIV | Reacția lui Tudor Iacov la noul termen de dizolvare a FRF: „Este extrem de lung. Cuiva îi este frică”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 15:39,
tudor iacov

Tudor Iacov a reacționat după ce instanțele de judecată au stabilit un nou termen pentru procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal!

Președintele clubului Progresul București consideră că noul termen, de 19 martie 2021 este extrem de lung și că se încearcă tervirgesarea procesului.

Este un termen extrem de lung. Cuiva îi este frică de actele de la dosar. În mod normal termenul de judecată trebuia să fie peste 30 de zile.

Clar se tervirgesează lucrurile. Procesul este demarat din aprilie 2019. În martie, la noul termen, vor fi 2 ani.

E un semnal acesta. Nimeni nu își asumă să ia o decizie. Eu sunt optimist cu privire la ce decizie va lua lua instanța de judecată.

Faptul că ANAF-ul face controale la Federația Română de Fotbal e un semn bun. Poate se rezolvă ceva, mai ales că sunt probe.

Vreau ca instanțele de judecată să pună capăt odată. Trebuie să se stabilească faptul că și FRF trebuie să respecte legile. Cei de acolo nu s-au organizat în mod legal„, a declarat, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă, Tudor Iacov.

SURSA FOTO: Federația Română de Fotbal

Noul termen al instanțelor de judecată cu privire la dizolvarea Federației Române de Fotbal este de 19 martie 2021.

La data de 17 noiembrie, echipele de control ale ANAF au început un control la Federaţia Română de Fotbal.

Acțiunea celor de la ANAF are legătură cu procesul pe care Tudor Iacov, președintele clubului Progresul București, la intentat federației.

Citește și – EXCLUSIV | Nou termen în procesul privind dizolvarea Federației Române de Fotbal. Ce au decis instanțele de judecată

tudor iacovrealitateafederatia romana de fotbal
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”