EXCLUSIV | Reacția unui nume mare din fotbal după ce naționala a ajuns în urna a doua: „Nu meritam”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 19:02,
romania-imn

Tricolorii și-au „procurat” un avantaj important pentru tragerea la sorți a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. 

Ultimele rezultate ne-au propulsat între primele 20 de naționale de pe continent în clasamentul FIFA. Iar astfel putem prinde o grupă de calificare mai facilă la evenimentul din 7 decembrie. Paul Codrea pune totul însă pe seama întâmplării.

„Conjunctura a făcut asta, nu meritam să fim acolo, echipa e în căutări, oricine ar fi antrenor are o misiune grea. Încă se caută formule, însă mai trebuie răbdare. L-am văzut și pe Rădoi spunând <<De ce ne criticați atât dacă ne considerați atât de slabi?>>. Deci nu văd rostul speranțelor.

Trebuie să fim mai modești, mai calmi, să zburăm mai jos cum se spune. Nu avem fotbaliști de mare valoare, iar cei din generația tânără nu au ajuns încă la cluburi mari din străinătate„, a comentat Paul Codrea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Unii oameni din fotbalul românesc au acuzat multitudinea de schimbări făcute în primul 11 de Rădoi de la un meci la altul în această toamnă. Iar Paul Codrea a reacționat și el în această speță.

Aici ne pricepem bine la acuzări, ar fi bine să venim cu soluții înainte de meci pentru că pe urmă e ușor să identifici ce nu a fost bine. Să nu uităm că Rădoi a fost nevoit să facă niște schimbări, din cauza unor accidentări.  Cu siguranță selecționerul își va stabili un nucleu în viitoarele preliminarii. 

Nu trebuie să ne gândim la CM 2022 ca la un obiectiv primordial, ar trebui să ne luptăm și să încercăm să fim cât mai aproape de această țintă. Dar dacă nu reușim nu trebuie să fim dezamăgiți. Trebuie să fim de acord că sunt echipe mai bune chiar și în urna a treia, așa că trebuie să ne gândim mai degrabă la Euro 2024″, a completat fostul internațional. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Situația jucătorilor dinamoviști, explicată plastic: “Ajungi acasă și te întreabă soția unde sunt banii”

 

preliminarii CM 2022tragere la sortiurna a douarealitatearomaniaPaul codrearădoi
vedeta barcelona

EURO 2020 | Vedeta Barcelonei a reacționat după clipele de coșmar de la Copenhaga: „A fost o experiență oribilă”

reunire academica

Noutatea de la reunirea Academicii Clinceni! Un fost dinamovist a ajuns sub comanda lui Ilie Poenaru