EXCLUSIV | Reacție dură după apariția pozelor cu Reghecampf și Corina Caciuc: ”A provocat silă la nivel național și internațional!”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 19:34,
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF
CORINA CACIUC ȘI LAURENȚIU REGHECAMPF

A apărut o primă reacție după ce Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Reghecampf a vorbit, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă despre relația dintre cei doi. Acesta l-a criticat pe antrenor pentru deciziile luate.

„Un bărbat adevărat nu-și poate asigura fericirea într-o nouă familie, atâta timp cât își face să sufere familia părăsită! Un bărbat adevărat nu își jefuiește familia la amenințările amantelor și nu își clădește fericirea pe suferința copiilor! Un bărbat adevărat nu este atât de slab să-și distrugă familia în momentul în care cunoaște zilnic alte femei prin cluburi de noapte și pentru care face pasiuni ‘omorând’ practic copiii lăsați de izbeliște. Un bărbat adevărat nu minte ani de zile și trăiește în paralel, distrugând munca și imaginea familiei și distrugând copiii în condițiile în care este perfect căsătorit.

 

Îi arde de ședințe foto în condițiile în care cariera domniei sale este în cădere liberă iar imaginea este una deplorabilă. Faptul că a copiat unul la unul ședința foto a soției Anamaria Prodan denotă o lipsă de originalitate cumplită, toată povestea domniei sale provocând silă și milă la nivel național și internațional„, ne-a declarat unul dintre cei mai buni prieteni ai familiei Reghecampf.

Corina Caciuc s-a născut în Deva și are 29 de ani. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai. În prezent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc ar locui împreună, în Craiova. Noua iubită a tehnicianului este însărcinată și urmează să-l facă tată pentru a treia oară pe încă soțul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Citește și FOTO | NU MAI ESTE NICIUN SECRET! LAURENȚIU REGHECAMPF ȘI CORINA CACIUC, IMAGINILE MOMENTULUI

anamaria prodanlaurentiu reghecampfcorina caciucsedinta foto