EXCLUSIV | Rivalii regretă situația de la Dinamo: „Nu mi-am imaginat niciodată că pot ajunge așa!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 12:00,
Galerie Dinamo, sursa foto- Profimedia Images, Credit- Foto: Cronos/Cătalin Soare
Galerie Dinamo, sursa foto- Profimedia Images, Credit- Foto: Cronos/Cătalin Soare

Dinamo este departe în momentul de față de clubul care se bătea an de an pentru locurile fruntașe din Liga 1, iar evitarea retrogradării a reprezentat principala grijă din ultimele sezoane!

„Alb-roșii” continuă să traverseze cea mai grea perioadă din istorie, iar problemele financiare cumulate cu cele sportive nu au făcut altceva decât să adâncească și mai mult greutățile clubului. După intrarea pentru a doua oară în insolvență, Dinamo a rămas fără antrenor, dar și fără mai mulți fotbaliști importanți chiar înaintea startului Ligii 1.

Unul dintre foștii rivali ai „câinilor”, Nana Falemi, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre situația din momentul de față de la Dinamo și a mărturisit că nu și-a imaginat niciodată că un club de asemenea calibru poate trăi asemenea vremuri. Totodată, fostul mijlocaș a identificat și principalul vinovat al preluării echipei de către investitorii spanioli.

„Când jucam eu în anii 2000 contra lui Dinamo, cei de acolo reprezentau o forță în fotbalul românesc. Nu mi-am imaginat niciodată că un club cu o asemenea tradiție va ajunge atât de jos. Din păcate asta este realitatea și ca stelist o spun că fotbalul de calitate se joacă în meciurile de tradiție și în continuare sper ca Dinamo să iasă din acea situație grea. România are nevoie de un asemenea club. Țin minte ce atmosferă era în Ghencea și în Ștefan cel Mare înainte de meciul direct.

În momentul în care au venit spaniolii totul era foarte ambiguu, s-au bazat pe Contra și după aceea a fost ca un praf în ochi pentru cei care au sperat. Eu zic că vânzătorul (n.r. Ionuț Negoiță) era cel care trebuia să își ia toate măsurile înainte ca acest club să fie cedat!”, a spus Nana Falemi în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV | IULIU MUREȘAN ÎL AȘTEAPTĂ PE ARPAD PASZKANY LA DINAMO: „M-AȘ BUCURA FOARTE TARE!”

realitateadeclaratiinana falemiliga 1dinamo