SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | „Rivalitatea e dusă un pic la extrem”. Cum se vede bătălia Craiovelor de la sute de kilometri distanță

Articol de George Drafta - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 17:02,
Sursă colaj foto: gsp.ro
Sursă colaj foto: gsp.ro

Cariera lui Zeno Bundea este strâns legată de Craiova. A jucat pentru fosta Universitatea, iar la CSU a fost unul dintre oamenii care s-a aflat în prima linie în momentul în care echipa a plecat la drum, în 2013. 

Acum ambiția lui Adrian Mititelu a făcut posibilă confruntarea celor două echipe din oraș chiar în prima ligă. Zeno Bundea consideră că lucrurile au mers prea departe în privința urii dintre suporteri.

„Rivalitatea e dusă un pic  la extrem, eu am început ca director sportiv la CSU și am jucat chiar împotriva lui FC U în acel sezon. Oamenii sunt împărțiți, dar cel mai bine ar fi să fie o singură echipă. Nu cred că se va întâmpla asta, deși cred că nu le-ar putea face față mulți. 

Mihai Rotaru o să creeze toate condițiile pentru ca echipa lui să se lupte pentru titlu. Garanție nu poate să îți dea nimeni, nici Reghecampf. Dar există speranță. Dar degeaba îți spune un antrenor că vine să ia titlul pentru că un campionat nu se poate lua doar din vorbe”, a fost părerea fostului fotbalist, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

CITEȘTE ȘI –>> UN FAIMOS PREȘEDINTE AL UNUI CLUB DE MARE TRADIȚIE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! CINE I-A SALVAT VIAȚA

Ambele rivale și-au schimbat antrenorul în acest tur. Ultima a făcut-o FCU care l-a adus pe Stoican în locul demisionarului Adrian Mutu.

„Orice antrenor este dependent de rezultate și la un moment dat se trage linie, a fost și cazul lui Adi Mutu. Aici e vorba de fiecare club în parte, ce urmărește, dacă șefii au răbdare sau nu. E foarte greu să te pui în pielea unui antrenor, sunt mulți factori de care îți dai seama doar dacă ești în interior și în funcție de ei poți să vezi dacă merită să continui sau nu”, a fost tranșant Zeno Bundea. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | MESAJUL UNUI FOST RAPIDIST PENTRU ȘEFII DIN GIULEȘTI: „MIHAI IOSIF TREBUIE LĂSAT SĂ ÎȘI FACĂ MESERIA”

rivalitatereghecampfzeno budneauniversitatea craiovamuturealitateafc u craiova