EXCLUSIV | Scenariul imaginat de Florin Prunea nu ar fi departe de realitate: „E posibil să îl bată și pe Hagi!”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 02 februarie 2021, ora 14:05,
hagi gica

Invitat în emisiunea Realitatea Sportivă de duminică seară, fostul manager general din Ștefan cel Mare a fost de părere că Răzvan Burleanu va fi greu de învins și la viitoare alegeri pentru șefia FRF. 

Totuși, Prunea crede că există cineva care ar putea să îl împiedice pe actualul președinte să câștige un al treilea mandat în fruntea forului de la Casa Fotbalului. Este vorba despre Vasile Dâncu, chiar cel care l-ar fi sprijinit pentru a ajunge în fruntea Federației.

„Asta ar fi chiar culmea să candideze Vasile Dâncu! Dar e posibil să îi bată pe toți, chiar și pe Hagi sau Gică Popescu! Probabil s-ar alia cu PNL-iști, cu USR-iști, pentru că eșalonul 2 nu are culoare politică, sunt doar interese la mijloc”, a fost reacția lui Tudor Iacov cu privire la această posibilitate, în exclusivitate pentru realitataesportiva.net. 

Iar președintele Progresului explică și cum ar putea deveni realitate o astfel de variantă.

„Cluburile care sunt finanțate de autoritățile locale, consilii județene și consilii locale, sunt influențate politic, deci și un vot ar putea să depindă de acest aspect.  De altfel, peste 80 % din echipe sunt finanțate din bani publici. Tocmai asta interzice FIFA și UEFA”, a mai precizat Iacov. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Spaniolii de la Dinamo, ironizați în ultimul hal: “Au oprit banii în vamă să le facă teste COVID!”

dancuflorin pruneahagirealitateaburleanutudor iacovalegeri frf
euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi

Dinamo bucurie

Dezvăluire fabuloasă despre un fost jucător al lui Dinamo: ,,Dormea gol”