EXCLUSIV | Selecționerul, băgat în corzi de un fost mare fotbalist: „Nu este în niciun caz idealul”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 26 octombrie 2020, ora 13:53,
mirel-radoi

Marcel Pușcaș a lansat un atac la adresa lui Mirel Rădoi făcând o legătură între rezultatele naționalei și pregătirea acestuia. 

Iar fostul jucător al roș-albaștrilor spune că totul pleacă de la educație. Rădoi a ajuns selecționer după 45 de meciuri ca antrenor la FCSB și naționala de tineret.

„Nu am nicio problemă cu Rădoi, mă refer la niște principii valabile oriunde în lume. Nu cred că mai există o selecționată pe glob care să aibă un antrenor la echipa națională cu o așa experiență de antrenor în spate și fără licență PRO.

Mi se pare ciudat, pe Rădoi de fapt îl privim prin prisma renumelui de fost fotbalist. Au fost fotbaliști mai mari care nu au ajuns selecționeri, nu este în niciun caz idealul, am spus că are certe calitatăți pentru a fi antrenor, dar nu și certe calități că este”, a spus Marcel Pușcaș, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Acesta compară situația de acum cu cea din urmă cu aproape 20 de ani în care Hagi a fost instalat pe banca primei reprezentative.

„A mai fost un experiment cu Hagi în 2001, când a fost pus deși nici nu se retrăsese bine din cariera de jucător. A mai fost și un moment cu Boloni când a spus că nu este antrenor român și avea dreptate pentru că făcuse școala la Clairefontaine”, a mai spus Pușcaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Avertismentul venit de la un fost conducător al Stelei: “Mergem din ce în ce mai mult la vale” 

puscaspregătireromaniarădoirealitatea