EXCLUSIV | Semnal de alarmă pentru FCSB! „Cu echipa de aseară e foarte greu să treacă de Liberec”

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat vineri, 18 septembrie 2020, ora 15:04,
fcsb-topola-europa-league

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre șansele FCSB de săptămâna viitoare, în fața cehilor de la Slovan Liberec.

FCSB s-a impus aseară împotriva sârbilor de la Backa Topola, la loviturile de departajare, după ce la finalul celor 120 de minute, tabela de marcaj arăta un scor mai puțin întâlnit în fotbal, 6-6. Cu un lot decimat de coronavirus, FCSB a început meciul cu o echipă total improvizată și cu doar 13 jucători de câmp valizi și un singur portar.

„Trebuie să luam tot ce este bun de la acest meci, să fim pozitivi, FCSB a reușit să se califice mai departe cu niște debutanți, niște tineri la care s-a văzut o oarecare valoare și care unii dintre ei au demonstrat că pot juca la nivelul ăsta. Am avut parte aseară de spectacol în atac, dar de naivitate în apărare.

Va fi foarte greu ca FCSB să treacă și de Slovan Liberec săptămâna viitoare, deja vorbim de un adversar de alt calibru, echipă care vine dintr-un campionat mai bun, va fi foarte greu dacă și săptămâna viitoare echipa va arăta așa. Rămâne de văzut ce jucători vor reveni, poate vor apărea și transferuri”, a declarat Mihai Stoichiță în exclusivitate pentru Realitatea Sportvă.

FCSB va întâlni joia viitoare formația cehă Slovan Liberec, echipă care a incheiat competiția pe locul 5 sezonul trecut.

Citește și Trei portari pe lista FCSB-ului! Roș-abaștrii nu vor să retrăiască emoțiile din meciul cu Topola

realitateaEuropa Leagueslovan liberecfcsbmihai stoichita
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”