SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Semnalul de alarmă tras după ce un stadion a fost dat uitării: „Să nu treceți pe acolo, vă cade un copac în cap!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 19:30,
Stadionul Municipal din Bacău
Stadionul Municipal din Bacău

Fotbalul băcăuan a traversează o perioadă tulbure după ce în ultimii ani nicio echipă din oraș nu a putut să reziste mai multe sezoane la nivelul eșalonului secund. 

Acum, urbea lui Bacovia are trei reprezentante la nivelul Ligii 3. Aerostar, CSM și Dinamo. Însă Giani Căpușă nu crede că vreuna dintre ele va face performanță în viitor.

„Nu cred că se vrea în Bacău. Nu se va mișca nimic în următorii 5-6 ani, suntem prea mici, nu trebuie să ne facem speranțe. Nu vedeți că Aerostarul era picată în sezonul trecut încă din tur! Păcat de un astfel de oraș care a dat atâția fotbaliști de valoare formați la LPS, acum cei mai răsăriți vor ajunge probabil pe la Academia lui Hagi.

Au vrut să dispară echipa asta, gândiți-vă că FCM-ul nu s-a prezentat la un meci programat acasă, eu nu am mai auzit așa ceva. Când ne mai întâlnim la turnee prin țară râd de noi cei de la Galați când își aduc aminte de acel episod”, a detaliat situația fostul fotbalist, în exclusivitate pentru realitatesportiva.net. 

Iar pe cei care au scris istorie în tricoul galben-albastru, cel mai mult îi doare situația în care se află stadionul Municipal.

„Să nu vă duceți la stadion, e pericol! Îți poate cădea un copac în cap. Mă mir că nu s-a dărâmat între timp, e îmbucurător că măcar nu s-a furat gardul. Ni se spune că nu sunt bani, însă placa asta am auzit-o și acum 20 de ani. Trebuie să fie la fel ca într-o casă, avem banii ăștia pentru asta, banii aștilalți pentru asta.

La 4 ani vine mereu alt primar care își face poze pe la stadion și ne păcălește ca pe copiii mici. Pe stadionul Letea au adus un spital de campanie, au băgat corturi pentru îngrijirea bolnavilor de COVID. Dar vă spun că nu a intrat niciun bolnav acolo”, a mai povestit Giani Căpușă. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | MESAJUL TRIMIS DUPĂ CE BALAJ A ACCEPTAT OFERTA CFR-ULUI: „MĂ BUCUR PENTRU ALEGEREA PE CARE A FĂCUT-O”

aerostarrealitateabacaustadion municipalfcm bacauGiani Capusa