EXCLUSIV | Seria victorioasă a lui Dinamo l-a luat prin surprindere! Fostul dinamovist care nu a crezut în revirimentul „câinilor”

Articol de George Drafta - Publicat marți, 11 mai 2021, ora 16:41,
dinamo victorii

Sub comanda lui Dușan Uhrin Jr, Dinamo s-a transformat într-o echipă care să nu le mai dea emoții suporterilor salvatori ai clubului într-o perioadă în care acesta a fost abandonat de toată lumea. 

Dacă în urmă cu două săptămâni mulți cântau prohodul trupei din Ștefan cel Mare, acum dinamoviștii au început să viseze chiar și la cupele europene! Seria de victorii din campionat i-a salvat deocamdată de retrogradarea directă pe Sorescu & Co, care în ultimele două etape ale play-out-ului vor lupta să evite și barajul. Scăpați deocamdată de dezastru, fotbaliștii lui Dușan Uhrin Jr forțează accesul în finala Cupei României. Au de recuperat un gol după turul semifinalei contra Astrei. Dorinel Munteanu, fost fotbalist al lui Dinamo, nu era deloc optimist înainte ca roș-albii să se pună pe câștigat meciuri.

„Mi-aș dori să nu cadă Dinamo. S-a schimbat antrenorul, dar e foarte dificil, vorbele sunt de prisos. Senzația este că jucătorii și conducătorii s-au culcat pe o ureche.

Chiar dacă încearcă să se motiveze vine apoi o nouă înfrângere care le toarnă plumb în picioare. Va fi foarte greu să scape de retrogradare. Jucătorii trebuie să facă un ultim efort ca să salveze echipa”, era mesajul fostului mijlocaș al Generației de Aur, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Sursă foto: ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Chiar dacă se va salva la sfârșitul stagiunii, Dinamo are viitorul incert. Totul depinde de reorganizarea clubului.

„Explicația a ceea ce se întâmplă acolo este de natură internă, eu ca simptizant privesc din afară dar observ că nu se petrec lucruri bune. Trebuie să strângă rândurile. Investitori se găsesc, pentru că este vorba despre o echipă de tradiție, nu mă gândesc așa departe”, a mai subliniat Dorinel Munteanu.

CITEȘTE ȘI –>>  DDB îi liniștește pe jucătorii lui Dinamo: “Am început să plătim salariile restante!”

 

ddbdinamodorinel munteanurealitatearetrogradare
euro 2020 minge

EURO 2020 | Cum arată programul partidelor de azi

Dinamo bucurie

Dezvăluire fabuloasă despre un fost jucător al lui Dinamo: ,,Dormea gol”