EXCLUSIV | Situația de la Dinamo, analizată de Cristi Pulhac: „Mă sperie foarte tare barajul”. Ce spune de Rednic

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 10 martie 2022, ora 17:00,
Cristi Pulhac, Dinamo
Cristi Pulhac, Dinamo

Dinamo intră în play-out cu 9 puncte, două peste Academica Clinceni, aflată pe loc direct retrogradabil, și opt în spatele echipei U Craiova 1948, ocupanta locului 12, care asigură menținerea în prima divizie.

Fostul jucător al echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare, Cristi Pulhac, a vorbit despre situația echipei antrenate de Dusan Uhrin jr. Dinamo are șanse mari să trebuiască să dispute barajul de promovore/retrogradare, iar Pulhac se teme de adversara din Liga a 2-a.

„Dinamo e în situația asta de vreo doi ani. Nu mă așteptam la o pantă ascendentă. Acum un an s-a salvat din cauza pandemiei. Oamenii de la club trebuiau să facă un plan mai bun pentru a nu se repeta situația asta. Înțeleg că nu au bani de transferuri, dar am auzit că sunt jucători de la Dinamo plătiți și cu 6000-8000 de euro. E un lucru îmbucurător că s-a implicat DDB, dar ceea ce nu înșeleg eu este de ce Iuliu Mureșan, Zăvăleanu și DDB nu găsesc un numitor comun. Lotul nu e cel mai rău.

S-au schimbat nu mai știu câți antrneori, iar jucătorii sunt cam aceaași. Situația e chiar mai grea. Ajungem să-i rulăm pe toți antrenorii din Liga 1. Eu cred că a fost o greșeală că Mircea Rednic a fost înlăturat. Toată lumea i-a dat în cap din cauza transferurilor, nu a jocului. Echipa juca. Acum, sincer, câți bani să iei din comisioane la Dinamo? Pe mine mă sperie barajul. Mă sperie foarte tare.

Sunte chipe din Liga a 2-a care investesc: U Cluj, Hermannstadt și Petrolul. Aș prefera ca U Cluj să promoveze direct”, a declarat Cristi Pulhac, la emisiunea Unu la 1, la Realitatea Sportivă.

Citește și Sorin Cârțu face praf doi jucători de la Dinamo: „Ce vestiar să pierzi cu jucători de tipul ăsta? La urși”

Cristi Pulhacretrogradaredinamo