EXCLUSIV | Situaţia de la Dinamo, de neînţeles: ,,Nu vreau să-mi bat capul cu ei!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 27 decembrie 2021, ora 00:53,
Dinamo
Dinamo

Dinamo Bucureşti nu trece prin cel mai bun moment. Formaţia din Ştefan cel Mare a încheiat anul 2021 pe locul 15 în campionat, cu doar 12 puncte strânse din 21 de jocuri.

Rezultatele negative ale echipei au avut şi urmări la clubul ,,roş-alb”. Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, l-a demis pe Mircea Rednic, iar în locul său a fost adus imediat Flavius Stoican.

Citeşte şi Caz şocant de Crăciun! Un sportiv profesionist a fost ucis cu pistolul în faţa familiei

Iosif Rotariu, fost mare internaţional, a comentat situaţia din Ştefan cel Mare. Acesta nu înţelege schimbările care au avut loc în Ştefan cel Mare în ultima vreme şi atenţioaneză că dacă nu va exista disciplină la echipă, atunci nu vor apărea nici rezultatele.

,,N-am înţeles nimic şi nu înţeleg nimic din ce e la Dinamo. Chiar nici nu vreau să-mi bat capul cu ei, că nu înţeleg absolut nimic din ce vor, ce vor să facă, cum schimbă antrenorii, cum dau jucători la echipa a doua. Vine noul antrenor se întorc înapoi. Atâta timp cât nu-i dai mână liberă antrenorului să ia anumite decizii, pentru că nu îi trimite la echipa a doua fără un motiv întemeiat.. Dacă nu ai disciplină la echipă, nu poţi să faci nimic’‘, a declarat Iosif Rotariu, pentru Realitatea Sportivă.

Citeşte şi Deian Sorescu, caz închis pentru FCSB: ,,Ne-am blindat pe poziţia pe care evoluează el”

exclusivdinamoiosif rotariuliga 1