EXCLUSIV | Situația jucătorilor dinamoviști, explicată plastic: „Ajungi acasă și te întreabă soția unde sunt banii”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 17:04,
dinamo jucatori

Dinamo are mai mulți fotbaliști în lot ajunși în această vară la echipă, față de numărul celor rămași din sezonul trecut. 

Iar revolta primilor este din ce în ce mai clar exprimată din cauza neachitării obligațiilor stipulate în contractele de zeci de mii de euro lunar semnate de ei. Iar Paul Codrea îi dă dreptate contingentului spaniol păcălit până acum de conaționalii din șefia clubului.

„Nivelul ar fi bun, sunt jucători interesanți, dar când nu ai liniște e greu să construiești ceva. Nu poți să le spui fotbaliștilor << Închideți ochii și nu vă uitați la bani>>. 

Pentru că ajung acasă și soțiile îi întreabă: << Ai fost la antrenament, unde e salariul?>>  Asta este meseria noastră, acum dacă ar fi câștigat 7 meciuri la rând luau mai mult? Nu, încasau tot cât scria în contract”, a argumentat Paul Codrea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Dinamo este în acest moment la 7 puncte de ultimul loc de play-off, obiectivul fixat pentru acest sezon.

„Uneori au pierdut și nemeritat, dar mai apare și ghinionul în astfel de situații. Dacă lucrurile se vor îndrepta din punct de vedere financiar sunt convins că vor apărea și rezultate mai bune. Pentru că de obicei aspectele pozitive atrag energii pozitive”, a încheiat fostul mare mijlocaș. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cuvântul care descrie cel mai bine situația de la Dinamo: “Haos!”

realitateadinamodatoriiPaul codreajucatori
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”