EXCLUSIV | Stop joc pentru Burleanu şi Stoichiţă ,,Aţi pierdut calificări! Plecaţi! Daţi-vă demisia!”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 10 ianuarie 2022, ora 15:38,

Răzvan Burleanu se află la şefia Federaţiei Române de Fotbal după ce a câştigat alegerile din 2014. De atunci, echipa naţională de fotbal nu a reuşit decât o calificare la Campionatul European din 2016, iar în rest s-au ratat calificări pe bandă rulantă.

Pentru modul în care au condus fotbalul în ultimii ani de zile, lui Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, li se cere demisia. Însă Răzvan Burleanu are alte planuri şi vrea să-şi adjudece un nou mandat la Federaţie.

Tudor Iacov, preşedinte la Progresul Bucureşti, a vorvit despre situaţia de la FRF. Acesta este de părere că tot ce contează în Federaţie sunt relaţiile, nu ca echipa naţională să performeze. Aceasta le cere demisia lui Burleanu şi Stoichiţă pentru ultimele calificări ratate.

Citeşte şi Consecvenţa, cuvântul cheie de la naţională: ,,A fost o debandadă totală! Mereu am schimbat formula”

,,Singura problemă a fost cum să ne întelegem bine cu membrii afiliaţi. Credeţi că pe ei îi interesează de echipa natională?

O să vină Stoichiţă să explice când era în Armenia. Aţi venit la Federaţie, aţi pierdut calificări la rând. Am avut Campionatul European la Bucureşti. Plecaţi! Daţi-vă demisia când n-aveţi rezultate. 

E si o anumită înţelegere la situaţia lui BURLEANU. Dacă nu te pricepi, asumă-ţi responsabilitatea şi du-te! Vii acum şi ne bagi pe gât cum o să modific structura Fedraţiei. Oamenii care l-au pus acolo, să-i pună frână. Politicul l-a propulsat. El zice că nimeni. După 8 ani ce vrei să faci? Eu cred că n-a învăţat nimic despre fotbal. Eu când l-am cunoscut în 2014 mi-a spus că o să fie corectitudine, apoi n-a trecut 1 an jumate şi şi-a dat primă.”, declarat Tudor Iacov, la Realitatea Sportivă HD.

Tudor Iacov (dreapta)

Postul de televiziune Realitatea Sportivă HD se poate vedea în grila operatorului RCS/RDS, PE CANALUL 145.

Citeşte şi EXCLUSIV | Scenariu incredibil lansat în privinţa lui Ladislau Boloni: ,,Vine 6 luni şi pleacă”

stoichitafrftudor iacovdemisieburleanu