EXCLUSIV | SURPRIZA pregătită de CONTRA cu SERBIA! Planul selecționerului pentru marele meci de pe Arena Națională

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 octombrie 2018, ora 16:29,
Contra Lituania

Cosmin Contra e decis să joace ofensiv în fața Serbiei și să profite de slăbiciunile pe care adversara de duminică le are în apărare.

Astfel, selecționerul României îl va titulariza pe Alexandru Maxim, după ce jucătorul lui Mainz a intrat foarte bine în meciul cu Lituania și a adus în prelungiri victoria cu balticii (2-1).

Alexandru Maxim aduce victoria în Lituania! Duminică, jucăm contra Serbiei, la București, pentru primul loc în grupa din Liga Națiunilor!? bit.ly/2QH25zw#LuptamImpreuna ??

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 11 Octombrie 2018

Deși nu e un om de bază la Mainz, Contra are mare încredere în Maxim și speră ca mijlocașul de 28 de ani, extrem de tehnic, să le pună mari probleme sârbilor, în condițiile în care Chipciu e suspendat.

În plus, Contra speră ca Maxim să fie motivat și să facă un meci mare, iar așa să-l impresioneze și pe Sandro Schwarz, antrenorul lui Mainz. Cel mai probabil, Maxim nu poate însă să ducă 90 de minute.

Nici Anton nu va putea juca în fața Serbiei, astfel că sunt șanse mari ca Toșca să fie titular în defensivă, caz în care Bancu va juca pe postul său obișnuit, cel de mijlocaș.

Benzar are și el șanse mari să fie titular, după ce Contra a fost dezamăgit de prestația lui Manea la Vilnius.

Cum ar putea arăta România în fața Serbiei: Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Tamaș, Toșca – Bancu, R. Marin – Maxim, Stanciu, Mitriță – Țucudean

Maxim ContraContra RomaniaRomania MaximromaniaMaxim titularRomania echipa
Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”

Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”