SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Transferurile lui Dinamo, desființate de un antrenor cu experiență: „I-au adus pentru că sunt în derivă”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 19:26,
Sursă foto: Digi Sport
Sursă foto: Digi Sport

Dinamoviștii au mutat în finalul perioadei de mercato după ce au obținut ridicarea interdicției la transferuri din partea FIFA. 

Torje, Ivanovski și Plamen Iliev sunt numele cele mai cunoscute ajunse în „Groapă” la început de toamnă. Ghiță Poenaru nu e deloc impresionat de achizițiile „câinilor”.

„Cei care au venit acum au venit de la plajă, le mai trebuie 4-5 jocuri să ajungă la un nivel bun de pregătire fizică. Dacă i-ar fi adus la începutul sezonului era o treabă, însă au venit pentru că sunt în derivă, nu le dădea nimeni drumul dacă erau titulari în altă parte.

Bașca faptul că nu au putut să țină ce aveau ei. Era mai important să rezolve cu restanțele decât să îi aducă pe ăștia nepregătiți. Nici cel mai pesimist suporter al lor nu se gândea că la un moment dat o să ajungă să îi umilească toți. Nu mai sperie pe nimeni, atât timp cât îi bate orice echipă din provincie”, a mărturisit Ghiță Poenaru, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.   

Acesta dă de pământ cu cei care au condus destinele clubului în ultimii ani.

„Greșeala a fost când s-a schimbat regulamentul și s-a mărit numărul de echipe în Liga 1 ca sa nu cadă Dinamo. Le-au făcut un rău, până la urmă va ieși adevărul la iveală, pentru că având atâția impostori pe acolo nu se poate face performanță. Compromisurile aduc nenorociri. Acolo sunt multe chestii de culise pe care nu le stăpânim.

E un dezastru pentru ei să o ia de la zero, vă dați seama ce caraghios ar fi ca Dinamo să ajungă în Liga 4. Eu cred că la un astfel de club ar fi trebuit să se găsească 3-4 oameni de afaceri care să se implice. Ori nu au fost lăsați, ori nu sunt lucrurile în regulă. Numai dacă vedem actele putem ști care este situația adevărată”, mai crede antrenorul de 64 de ani. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | EXPLICAȚIA OFERITĂ PENTRU ÎNDEPĂRTAREA LUI ȘUMUDICĂ DE LA CFR CLUJ: „NU REZULTATELE AU FOST PROBLEMA”

trasferurirealitateaghita poenarudinamo