EXCLUSIV | Ultimele detalii despre arestarea lui Gheorghe Ștefan!

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 23:52,
Gheorghe Stefan
Gheorghe Stefan

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț și fostul patron al echipei de fotbal Ceahlăul a primit 4 ani şi 6 luni închisoare cu executare, în dosarul Giga TV!

Potrivit surselor Realitatea Sportivă, Gheorghe Ștefan și-a așteptat sentința în Voluntari, acolo unde locuiește după terminarea mandatului de primar în Piatra-Neamț. În tot acest timp, polițiștii îl căutau pe acesta în adresa de pe buletin, respectiv cea din județul Neamț, însă la locuința din județul Ilfov nu a venit nimeni să verifice, deși stă acolo din anul 2015.

Văzând că oamenii legii nu au de gând să îl caute în actuala locație, fostul patron al celor de la Ceahlăul s-a urcat în mașina personală și a mers la Bacău, acolo unde se află cel mai apropiat penitenciar față de orașul său trecut în domiciliu. Cel mai probabil, acela va fi și locul unde Gheorghe Ștefan urmează să își ispășească pedeapsa.

Alături de acesta, a mai primit o pedeapsă asemănătoare și Viorel Hrebenciuc, ex-deputat PSD și deținătorul postului respectiv, trei ani. Alți doi inculpați au fost Laura Georgescu, fostă șefă a CNA, care a primit 4 ani și jumătate de închisoare cu executare, în timp ce Narcisa Iorga, alt fost membru al CNA, a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Citește și O NOUĂ CONDAMNARE ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! „PINALTI”, ANI GREI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

realitateacondamnaregheorghe stefan