EXCLUSIV | Un fost fotbalist de națională mizează pe expertul promovărilor în bătălia pentru Liga 1: „E atuul lor”

Articol de George Drafta - Publicat luni, 23 noiembrie 2020, ora 16:00,
asu poli petrolul

Timișoara nu mai are echipă în Liga 1 de doi ani. După retrogradarea celor de la ACS Poli, acum echipa susținută de suporterii bănățeni se bate pentru a ajunge la masa bogaților din fotbalul românesc. 

Paul Codrea le ține pumnii alb-violeților în această cursă care se va încheia în primăvară după un play-off între cele mai bune șase echipe de la finalul sezonului regulat. Iar prezența lui Dan Alexa poate să ajute trupa de pe Bega. Antrenorul a debutat pe banca lui ASU Poli chiar la victoria cu Petrolul.

„Îmi doresc să promoveze Timișoara, să vedem acum dacă are și forță. e un campionat foarte echilibrat, dar nu de o valoare foarte ridicată. Dan Alexa e atuul principal în această bătălie.

El e cel care a rezolvat partea financiară în vară, pentru că a atras niște sponsori la echipă. Știu că are multe promovări la activ, e foarte bine dacă mai reușește încă una, nu e deloc ușor să faci acest lucru”, a declarat Paul Codrea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Fostul internațional a analizat situația din eșalonul secund după 12 etape scurse din sezonul regulat. Încă 9 mai sunt de jucat conform sistemului stabilit de FRF pentru acest sezon.

„Ar fi trebuit să fie în mod normal 2-3 echipe care să defileze, doar că observ că sunt diferențe foarte mici între competitoare. 3 victorii consecutive te pot sălta în clasament cum este și cazul Rapidului acum.

Mi-a plăccut echipa Craiovei la început de sezon, cei de la Mioveni vin și ei cu experiența barajului jucat în sezonul trecut. Pare ciudat că unele dintre echipele de tradiție, cum ar fi U Cluj și Petrolul, nu au reușit să își găsească ritmul”, a completat Paul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cuplul momentului în fotbalul românesc, analizat: “Îi facem zmei, dar testul va fi când pleacă afară

realitatealiga 2asu polipromovarePaul codreadan alexa