EXCLUSIV | Un fost internațional a răbufnit: ”Îmi venea să dau cu televizorul pe geam!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat sâmbătă, 17 octombrie 2020, ora 17:29,
nationala suparare
nationala suparare

Un fost internațional român a răbufnit după dezastrul de la națională!

”Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2021, turneu organizat și de București, și au pierdut ambele meciuri din Liga Națiunilor, scor 0-4 cu Norvegia și 0-1 cu Austria.

Fostul internațional Cosmin Bărcăuan (42 ani) este dezamăgit de atitudinea jucătorilor români din ultimele meciuri. Fostul fundaș aștepta cu mare interes meciul cu Islanda, însă prestația României i-a lăsat un gust amar.

”Vreau să-mi facă plăcere să mă uit la meciuri. M-am uitat la toate meciurile, dar… Nu e vina lui Rădoi ce se întâmplă, nici a lui Contra. Doamne, Doamne! Când tu dai cu stângu-n dreptu’ a cui e vina? E vorba de calitatea jucătorilor aici. Dar când nu ai, e greu. 

Ducem lipsă de echipa națională. Suntem obișnuiți cu ”Generația de Aur”. Suferim toți. Că e Rădoi, că e altul, toți. M-am bucurat înainte. Am zis că e meci decisiv partida cu Islanda, că vor arăta altceva. De unde? Zici că era amical pentru unii. Îmi venea să dau cu televizorul pe geam. Cine să îți vină antrenor când tu nu ești capabil să finalizezi?” a declarat Cosmin Bărcăuan pentru realitateasportiva.net.

Rezumatele ultimelor 3 meciuri ale echipei naționale:

1-2 cu Islanda în barajul pentru EURO 2020

0-4 cu Norvegia în Liga Națiunilor

0-1 cu Austria în Liga Națiunilor

Citește și Dragomir cere intervenția Guvernului: ”Fotbalul se duce în groapă!”

cosmin barcauandeclaratiiexclusivrealitatea sportivaechipa nationala