SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV | Un fost jucător al roș-albaștrilor, pus în încurcătură de războiul dintre Gigi Becali și MApN: „Pe vremea mea nu exista FCSB!”

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 00:48,
steaua fcsb
steaua fcsb

Cariera lui George Galamaz cuprinde o mulțime de nume mari ale fotbalului românesc.

După ce a jucat pentru Sportul, Rapid și Dinamo, fotbalistul care avea să cucerească titlul în tricoul Unirii Urziceni a ajuns și în Ghencea, în 2010. Pe atunci echipa se numea Steaua, iar conflictul dintre reprezentanții Armatei și finanțatorul celor de la FCSB încă nu izbucnise. Fostul echipier al vicecampioanei României este dezamăgit că istoria unui club legendar ajunge să fie disputată pe holurile tribunalelor.

„Nici nu știu cine se judecă, consider că a fost o chichiță juridică. Acum sincer nu știu ce să spun, nu știu care este echipa adevărată. Am stat și eu și m-am gândit la ce echipă am jucat. Pe vremea mea nu exista FCSB, eu am jucat la Steaua. Aș vrea să fie o singură echipă acolo.

Cum mi-aș dori să se întâmple același lucru și la Petrolul și la Rapid, unde am auzit că sunt 3 echipe care se vor a fi continuatoare ale celei dispărute. Sunt atâția avocați că te poți aștepta să apară o echipă nouă oricând, fiecare jurist care vrea să epateze poate da naștere unui nou club”, a fost comentariul lui George Galamaz, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | OMAGIUL ADUS LUI ILIE BALACI DE COLEGII DIN „CRAIOVA MAXIMA” ȘI NEPOTUL ATANAS TRICĂ!

În ziua în care Steaua a jucat la Ploiești, în fața Petrolului, George și-a adus aminte de un moment petrecut în urmă cu 10 ani, la un meci disputat între ploieșteni și roș-albaștri, la acea vreme pe recent inauguratul stadion Ilie Oană. Pe atunci, fostul fundaș, care era component al actualei FCSB, a devenit victima unui suporter al „lupilor” care l-a lovit după ce a pătruns pe terenul de joc.

Partida a fost suspendată și s-a decis la masa verde în favoarea oaspeților. Galamaz a evoluat timp de un an și jumătate pentru FCSB, între august 2010 și decembrie 2011. În acest interval el a strâns 28 de meciuri și a înscris un gol. În ciuda incidentului din toamna lui 2011 George a acceptat ulterior oferta de a juca pentru Petrolul. A fost ultima experiență a sa ca jucător, la o echipă de Liga 1.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | ANALIZA ACTUALULUI SEZON DE LIGA 2, FĂCUTĂ DE UN FOST FOTBALIST: „E UN NIVEL MAI SLAB CA ANUL TRECUT”

razboisteauagalamazincidentfcsbrealitateapetrolul