EXCLUSIV | Un fost stelist, despre retragerea numărului şapte: ,, E greu să mai poată exista un al doilea Lăcătuş la Steaua”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 17 iulie 2021, ora 11:30,
Marius Lăcătuş, Steaua/Sursa foto: Digisport
Marius Lăcătuş, Steaua/Sursa foto: Digisport

Steaua Bucureşti a inaugurat pe data de şapte iulie noul stadion din Ghencea, cu un meci amical câştigat contra sârbilor de la OFK Belgrad, scor 6-0.

Odată cu acest joc, pe stadionul din Ghencea a mai avut loc un alt eveniment şi anume retragerea tricoului cu numărul şapte, în care Marius Lăcătuş a scris istorie la ,,roş-albaştri”.

Ilie Stan, fost fotbalist la Steaua, este de părere că e foarte greu ca în Ghencea să mai apară un jucător de talia lui Marius Lăcătuş. Acesta a dezvăluit ce l-a făcut pe Lăcătuş să fie un jucător de excepţie.

,,E dorinţa fanilor. E greu ca cineva să mai poată să fie un al doilea Lăcătuş la Steaua. E foarte greu, pentru că Lăcătuş a fost un jucător fantastic. L-a ajutat şi echipa, lotul şi jucătorii care erau în teren. De multe ori nu individual, ci colectiv creşti mult de tot. Lăcătuş a fost unul din cei care au ştiu să facă diferenţa în ultimii 30 de metri.”, a declarat Ilie Stan, pentru realitateasportiva.net.

Citeşte şi STEAUA, GREU SĂ FIE PRELUATĂ DE CINEVA CU BANI: ,,NU O SĂ GĂSEASCĂ INVESTITORI! NU PREA VĂD”

exclusivrealitateamarius lacatusIlie Stansteaua