EXCLUSIV | Un fost stelist n-are dubii: ”CFR e favorită! În vestiar le spune altceva Petrescu!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 17:58,
dan-petrescu

Campioana României joacă astăzi în turul trei preliminar Europa League, iar Nana Falemi nu are emoții în privința calificării în play-off.

CFR Cluj – Djurgardens va avea loc astăzi, de la ora 20:00. Meciul poate fi urmărit în format LIVE VIDEO BLOG pe realitateasportiva.net, de la ora 20:00.

Chiar dacă Dan Petrescu a declarat că formația din Suedia pornește cu prima șansă în duelul din această seară, Nana Falemi (46 ani) are o cu totul altă părere.

Fostul stelist crede cu tărie că ”Bursucul” are, de fapt, un alt discurs în vestiar, diferit de cel pe care îl prezintă înaintea fiecărui meci din cupele europene.

”E o diferență între discursul din presă și cel din vestiar. Nu te scapă de presiune dacă spui că ești favorit sau nu. Fiecare antrenor are un stil al lui. N-are treabă cu logica. CFR e favorită în seara asta. Dan Petrescu are obiceiul lui. Jucătorii oricum sunt obligați să dea tot ce au mai bun. 

Îți spun sigur: Petrescu, în vestiar, nu o să le spună cât de buni sunt unii și alții! Ăsta e stilul lui, nu ai cum să te acoperi oricum dacă te bate o echipă mai slab cotată. Nu știu de la cine a luat stilul ăsta. Poate de la Iordănescu. El le transmite alt mesaj!” a declarat Nana Falemi pentru realitateasportiva.net.

Vezi și VIDEO BLOG | FCSB are nevoie de o minune cu Slovan Liberec! CFR, la un pas de play-off

nana falemiEuropa Leagueexclusivrealitatea sportivacfr cluj
Puskas arena Portugalia

EURO 2020 | Aproape 70.000 de spectatori vor putea asista la meciul Ungaria – Portugalia

Arnautovic

Federaţia din Macedonia de Nord reacţionează după gestul lui Arnautovic: ,,Am trimis solicitare la UEFA”