EXCLUSIV | Un petrolist avertizează haita de pe Ilie Oană: „Îți poți strica parcursul ăsta cu câteva rezultate negative”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 26 decembrie 2021, ora 22:59,
Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești
Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești

Laurențiu Marinescu a devenit membru al staffului tehnic al Petrolului la 1 decembrie și s-a bucurat alături de lupii galbeni pentru succesul din derbyul cu Universitatea Cluj. 

Până atunci a privit de pe margine evoluțiile galben-albaștrilor. Ploieștenii sunt lideri în Liga 2, cu 42 de puncte obținute în 16 etape. Doar Metaloglobus și Hermannstadt au reușit să îi îinvingă pe Cebotaru & Co în prima parte a sezonului. La 9 lungimi de poziția a treia, formația antrenată de Nae Constatin este cel mai aproape de promovare din 2018 încoace, momentul în care Petrolul a revenit în al doilea eșalon.

„Din punctul meu de vedere a fost un parcurs perfect, au mers foarte bine, au avut doar 2 înfrângeri în acest sezon. La începutul campionatului oamenii erau sceptici în privința promovării, pentru că anii trecuți nu a fost așa cum și-a dorit toată lumea. Nu au dus obiectivul până la capăt, s-au pierdut puncte importante în momente cheie”, a analizat Laurențiu Marinescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Sursă foto: Telegrama

CITEȘTE ȘI –>> Dumitru Dragomir dezvăluie dieta minune prin care a slăbit 12 kilograme! Gigi Neţoiu îi trimite carne de la ţară

Petrolul poate reveni în prima divizie după 6 ani de absență, timp în care clubul s-a reinventat după faliment. Marinescu avertizează însă că în ciuda avansului din clasament cele 13 meciuri rămase de jucat mai pot răsturna ierarhia actuală.

„Trebuie felicitați toți cei care au pus umărul la acest rezultate, pentru că fiecare în parte are o contribuție mică. Dar trebuie să fie acea concentrare ca și până acum. pentru că mai sunt destule meciuri și îți poți strica parcursul ăsta cu câteva rezultate negative. La ora actuală vedem că sunt 4 echipe fruntașe, dar important e ceea ce faci tu, dacă tu vei fi la fel de bun,  nu te poate opri nimeni”, a mai indicat fostul jucător al prahovenilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Regretul imens pentru unul dintre fiii Ploieștiului: „Puteam să ridic trofeul în fața a 30.000 de petroliști!”

liga 2lupta pentru promovarepetrolulMarinescu