EXCLUSIV VIDEO | Avertisment pentru conducerea FRF: „Vor pleca la fel ca Ceaușescu, cu elicopterul de pe palat!”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 17:37,
ceausescu elicopter
ceausescu elicopter

Un antrenor român s-a dezlănțuit la adresa șefilor din fotbalul nostru pe care îi acuză pentru numirile de antrenori de la echipele naționale. 

Tehnicianul în vârstă de 55 de ani i-a pus în gardă pe Burleanu & Co în privința posibilelor consecințe ale politicii lor.

„Problema este managementul tehnic, care este dezastruos, oamenii se vor curăța cu asta. Păi daca am numit doi antrenori ai echipelor naționale fără carnet de antrenori.

Nici în Papua Noua Guinee nu există așa ceva. Poți să fii organziatorul cel mai bun din lume, dar când te mai bate Islanda odată pleci ca Ceaușescu cu elicopterul”, a fost mesajul transmis de Ionuț Chirilă, în exclusivitate în emisiunea Realitatea Sportivă. 


Chirilă a explicat stretagia pe care orice selecționer trebuie să o urmeze pentru ca naționala României să ai abă din nou o echipă de temut.

„Avem jucători care la 19-20 de ani trebuie să meargă în campionate străine și să sa se întoarcă să facă performanță la națională. Ca sa ajungi să antrenezi la națională trebuie să produci jucătorii ăștia, să le crești valoarea. La națională ai trei zile la dispoziție ca să faci rezultate cu marile puteri.

Trebuie să echilibrezi diferența de valoare prin forța colectivă și organizarea jocului. Nu să selecționezi jucători conform statisticilor, că unul are 16 meciuri și altul 4. Nu poți să ajungi la națională pentru că ai lucrat 3 luni de zile la o echipă pe relația naș-fin”, a mai punctat antrenorul. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Afirmație fără perdea în direct la TV: ,,Nu sunt înregistrați pe teritoriul României. Mergeţi la Burleanu să vă pună în legalitate”

naționaleromaniarealitateaacuzatiiionut chirilafrfselecționeri