EXCLUSIV | Verdict categoric! ”FCSB trebuie să joace în Ghencea! Suporterii vor veni”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 23 iunie 2020, ora 12:38,
stadion ghencea

Un fost antrenor al roș-albaștrilor este convins că FCSB trebuie să evolueze pe viitoarea ”bijuterie” din Ghencea.

Subiectul ‘FCSB pe noul stadion Steaua’ pare o telenovelă fără sfârșit. Echipa patronată de către Gigi Becali nu a primit un răspuns clar la propunerea de a închiria arena din Ghencea.

Ilie Stan (52 ani), fost antrenor al FCSB în perioada în perioada 2011-2012, nu are dubii și crede că FCSB ar trebui să joace pe viitoarea arenă din Ghencea, chiar dacă acest scenariu este contestat de fanii CSA și de juristul clubului, Florin Talpan.

”S-au divizat în Steaua și FCSB. Aici este toată problema. În Ghencea, acolo trebuie să joace. Indiferent de ce se vorbește de Gigi Becali, el a dus stindardul Stelei prin tot ce a făcut pentru echipă.

Nu vor mai sta unii suporteri încă 4 ani să promoveze echipa lor din Liga a 4-a. Stadionul Ghencea este făcut pentru fani, să vină să vadă jocurile echipei. Când ai o echipă în Liga 1, cum e Steaua, de ce n-ar juca acolo? Suporterii își vor dori să vină.” a declarat Ilie Stan pentru realitateasportiva.net.

Noul stadion din Ghencea, aproape de finalizare pe zi ce trece!

Noua arenă din zona Ghencea va avea o capacitate de 31.254 de locuri, o suprafaţă desfăşurată de 70.000 mp, 4 vestiare, spaţii de cazare pentru sportivi, 1.070 mp de spaţiu de expunere (muzeu) și spaţii comerciale.

Valoarea lucrărilor este de aproximativ 64.5 milioane de euro.

Stadionul Steaua – 16 iunie 2020

Acoperișul Stadionului Steaua este construit pentru a oferi o acustică unică în România, atât pe durata meciurile de fotbal, cât și în timpul concertelor.Stadionul Steaua – 16 iunie 2020https://youtu.be/3UrQsTFtgOE#spiritdeluptă

Publicată de AS47 pe Marţi, 16 iunie 2020

O scurtă recapitulare a conflictului de natură juridică: CSA Steaua București a câștigat procesul pentru palmares cu FCSB și a recuperat marca Steaua de la Gigi Becali.

Palmaresul din perioada 1947 – 2003 aparține CSA, dar decizia nu este definitivă și a fost atacată la Curtea de Apel.

Citește și EXCLUSIV | Vintilă, ținut în joc de glezne! Cine îi poate lua locul la FCSB

stadion GhenceafcsbexclusivIlie Standeclaratii