EXCLUSIV | Verdict dur în privința viitorului lui Christian Eriksen: „Sub nicio formă nu va mai juca!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 13 iunie 2021, ora 20:48,
profimedia-0615415471
profimedia-0615415471

Imaginile din partida Danemarca – Finlanda, din cadrul EURO 2020, fac înconjurul lumii, astfel că tot mai mulți sportivi au ținut să își arate sprijinul față de Christian Eriksen, după ce acesta a căzut subit pe teren!

Potrivit ultimelor informații venite din partea UEFA, dar și a Federației Daneze de Fotbal, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a fost stabilizat, iar starea sa de sănătate este una mai bună în momentul de față. Eriksen a fost salvat de medicii prezenți la partidă, dar și de căpitanul Danemarcei, Simon Kjaer, care s-a asigurat încă din primul moment că prietenul său nu și-a înghițit limba și că se află în poziția corectă.

 

În urma evenimentului nefericit, viitorul din punct de vedere profesional al mijlocașului de la Inter Milano este pus sub semnul întrebării. În momentul de față nu s-a făcut nicio precizare cu privire la acest aspect, însă conform specialiștilor, șansele ca Eriksen să mai continue fotbalul sunt foarte mici. De această părere este și Ion Crăciunescu, care a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre cazul jucătorului danez. Fostul mare arbitru a mărturisit că a rămas impresionat de modul în care s-a intervenit pentru salvarea acestuia, însă din punctul său de vedere Eriksen nu va mai practica niciodată fotbalul de la cel mai înalt nivel.

Sursa foto: Twitter

 

„Mi-a plăcut foarte mult reacția arbitrului, care a tras semnalul de alarmă și acolo contează enorm de mult secundele. Orice mișcare în plus poate să îi fie fatală unui jucător. Ceea ce mă surprinde este că în ciuda tuturor testelor care se fac la un Campionat European, pentru că UEFA impune anumite rigori, a apărut această problemă. Eu nu știu cum au putut să mai continue oamenii ăia să joace.

 

Citește și EURO 2020 | LUKAKU NU ȘI-A PUTUT STĂPÂNI LACRIMILE: ”MINTEA MI-A RĂMAS TOT LA ERIKSEN”

 

Cei de la forul european spun că i-au întrebat pe jucători dacă mai vor să se reia meciul, dar eu nu cred că vreun jucător a spus că mai are chef să joace după ce a văzut în acel meci. Sunt obligați acum și la noi ca medicii să aibă defibrilator mobil, dar la noi a fost nevoie să moară niște oameni pentru a schimba ceva. Eu nu cred că Eriksen va mai reveni pe gazon, sub nicio formă! Nu știu ce doctor i-ar da semnătură să mai joace după acest eveniment!”, a spus Ion Crăciunescu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

 

 

Citește și  UN FOST FOTBALIST DE LA DINAMO, SPERIAT DE DRAMA LUI ERIKSEN: „MI-AM AMINTIT DE EKENG, AM FOST LÂNGĂ EL!”

realitateadeclaratiicraciunescuerikseneuro 2020