EXCLUSIV | Verdictul înspăimântător pentru Gigi Becali: „Nu au nicio șansă la titlu”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 24 octombrie 2020, ora 22:09,
gigi-becali-fcsb

FCSB a câștigat ultimul titlu în 2015, iar sezonul trecut a ratat podiumul pentru prima oară în ultimii 9 ani. 

Iar lucrurile nu vor sta mult mai bine pentru roș-albaștrii nici în acest an, crede Adrian Bumbescu.

„FCSB sunt vai de ei, nici sezonul ăsta nu au nicio șansă la titlu. Vor termina pe locurile 3-4. Nici dacă vine Laurențiu Reghecampf nu se schimbă situația„, este pronosticul lui Adrian Bumbescu, oferit în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Stelistul nu crede că oltenii antrenați de Bergodi și-au crescut nivelul în această stagiune în ciuda startului aproape perfect de campionat. Primul scurtcircuit în parcursul juveților a fost provocat în Bănie de Academica Clinceni.

„Mă așteptam să piardă și Craiova, m-am gândit înaintea meciului că trebuie să se întâmple ceva că prea au avut noroc și chiar arbitraje favorabile în unele situații.  Aseară nu au jucat nimic, chiar dacă au o serie victorioasă care la un emoment se poate încheia, dacă ești echipă mare nu pierzi un astfel de joc.

Totuși au avut în fața un adversar care eu spun că nu are cum să nu prindă play-off-ul, Poenaru are o trupă foarte bună acolo. Craiova nu mi se pare nici anul ăsta așa puternică, îl au accidentat și pe Koljic care mi se pare cel mai bun atacant din țară”, este comentariul antrenorului, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.  

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Dezvăluirea omului care l-a adus pe Oprița la Steaua: “Inițial nu a vrut să accepte”

realitateafcsbadrian bumbescugigi becalilupta pentru titlu