EXCLUSIV | Veste mare pentru fanii unei echipe de tradiție: „Am trecut pe la stadion”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 13:50,
stadion targoviste

De când a promovat în Liga 1 în vara anului 2019, Chindia nu a mai revenit pe stadionul din Târgoviște. 

Acesta se află în reconstrucție după demolarea fostei arene. Emil Săndoi a dezvăluit în exclusivitate pentru realitataesportiva.net stadiul lucrărilor.

„Am trecut pe la stadion, tribuna veche o să fie reamanejată, iar în rest o să mai fie o tribună care acoperă și din spatele celor două porți. S-au turnau fundațiile și restul vor fi pe schelet metalic și vor veni module care vor fi poziționate și montate. Gazonul este ok, s-a pus drenaj, încălzire.

Am auzit niște discuții că s-ar face eforturi să jucăm acolo pe final de sezon. FRF ne-a ajutat cu un teren sintetic că noi nici asta nu aveam de vreo două sptămâni a fost inaungurat cu nocturnă care nici ea nu este la condiții, dar mai poți să îți faci un antrenament atunci când condițiile atmosferice nu sunt prielnice”, a declarat antrenorul târgoviștenilor. 

În tot acest timp, Chindia a jucat fie la Ploiești, fie la Giurgiu.

„Așteptăm cu toții inaugurarea noului stadion, ar fi o altă emulație. Chindia când s-a jucat cu public la meciurile de la Ploiești au avut mii de oameni în spate. Este un dezavantaj că jucăm pe teren neutru, am jucat la Ploiești, acum ne-am mutat la Giurgiu.

E vorba și de repere chiar dacă nu sunt spectatori în tribună, dar tu ca jucător când joci acasă pe stadionul pe care îl cunoști știi unde te afli. Este un avantaj pe care nu îl avem”, a mai detaliat Emil Săndoi. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Condiția pentru ca o echipă de Liga 1 să nu aibă emoții și anul ăsta: “Trebuie să păstrăm disciplina”

targovistestadionemil săndoirealitateachindia
cfr cluj trageri la sorti

CFR își află mâine adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Pe cine pot întâlni ardelenii

Ucraina antrenament

EURO 2020 | Ucraina şi-a anulat antrenamentul de pe Naţional Arena! Motivul deciziei