EXCLUSIV | Veteranii de la CFR Cluj, apărați de un fost campion al României: „Merită mai mult respect”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021, ora 14:00,
Deac și Camora, doi dintre jucătorii importanți ai CFR-ului
Deac și Camora, doi dintre jucătorii importanți ai CFR-ului

Camora & Co au un start excelent de sezon în Liga 1 și s-au distanțat deja de rivalele lor la titlu. 

Nu același lucru s-a întâmplat însă în competițiile continentale. Cujenii au bifat deja în stagiunea actuală meciuri în toate cele trei cupe europene, însă parcursul lor i-a făcut pe unii oameni de fotbal să spună că ar fi nevoie de o schimbare a liniilor în Gruia. Zeno Bundea nu este de aceeași părere.

„CFR a jucat în trecut în grupele Europa League, a eliminat echipe de top. Dar nu iese mereu așa cum vor antrenorul sau jucătorii. Văd că sunt criticați fotbaliștii cu experiență, dar ei au tras echipa după ei, nu poate cineva să garanteze că este finalul unui ciclu. Ar trebuie respectați, mereu se dă vina pe ei atunci când nu merg lucrurile cum trebuie”, a punctat Zeno Bundea, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Iar regresul ardelenilor vine în completarea rezultatelor dezastruoase ale celorlalte reprezentante ale României în acest sezon european.

„Ne place să credem că suntem Germania, dar noi suntem Romania. Avem probleme la capitolul jucători, la infrastructură, trebuie să vedem unde suntem. S-a întâmplat și când jucam eu să fim eliminați de echipe gen Valerenga. Sunt momente și momente, uneori o poți bate pe Roma, altădată te pot învinge și echipe mai modeste”, a completat fostul fotbalist, în vârstă de 44 de ani. 

Campioană în ultimii 4 ani, CFR se luptă să își păstreze supremația și la finalul actualului campionat. Zeno Bundea are favoritele lui la titlu.

„Mi-aș dori să ia campionatul Rapid sau una dintre Craiove, poate fi oricare dintre ele pentru că reprezintă orașul până la urmă. FCSB are un antrenor bun, pe Edi Iordănescu totul se bazează pe felul în care va gestiona relația cu patronul. Este tipul de tehnician care poate să rezolve lucrurile în favoarea echipei. Important este să fie o competiție sănătoasă din care să fie câștigată toată lumea”, a mărturisit tânărul antrenor. 

CITEȘTE ȘI –>>  EXCLUSIV | UN FOST INTERNAȚIONAL ANALIZEAZĂ ANUNȚUL ȘOC FĂCUT DE SELECȚIONER: „AR FI FOST MAI BINE SĂ O SPUNĂ ATUNCI”

zeno bundeaechipe romanestirealitateacfr clujparcurs europeananaliza