SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

EXCLUSIV VIDEO | Anamaria Prodan, dezvăluiri despre noul post de sport: „Vreau să aduc și acest lucru”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 12:30,
ANAMARIA PRODAN
ANAMARIA PRODAN

Anamaria Prodan va fi acționar la noul post de televiziune Realitatea Sportivă. Agentul FIFA a dat detalii despre televiziunea care va fi lansată pe 1 decembrie, la ora 18:00.

„Îmi doresc să văd viața sportivilor așa cum este. Între a fi fotbalist și director, crede-mă că viața fotbalistului este de milioane de ori mai dificilă. Pe lângă tot ce noi vom achiziționa pe parte de competiții, vreau să aduc și acest lucru. Vreau să arătăm și altceva. M-am săturat să văd că fotbaliștii sunt timorați la interviuri.

Noi, românii, ne venerăm vedetele după ce au murit. Eu vreau să dăm sportivilor ce este al sportivilor, să prezentăm viața titanică a lor. Sportivii nu sunt inculți care nu știu ce să vorbească. Eu am acces în ambele luni: și în lumea sportului și în lumea mondenă și asta mă ajută. Eu cred că fotbalul, în general, sau alt sport, este bucurie, nu încrâncenare. Pe măsură ce va trece timpul postul va crește ca Făt Frumos”, a declarat Anamaria Prodanîn exclusivitate, la Realitatea Sportivă.

Citește și EXCLUSIV VIDEO | ANAMARIA PRODAN, DECIZIE DE ULTIM MOMENT ÎN CAZUL LUI GIGI BECALI, DUPĂ CE IMPRESARA A DEVENIT PATRON DE TELEVIZIUNE

mogulrealitatea sportivaanamaria prodansportexclusiv