EXCLUSIV VIDEO | Dezvăluiri în direct făcute de logodnicul vicecampioanei Europene, Ioana Gheorghe. Antrenorul Paul Neagu, proxenet pentru nume grele din politică

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 19:15,
ioana gheorghe

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală în scandalul de hărțuire sexuală și violență de la Lotul Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României. Acuzații extrem de grave ce îl vizează pe antrenorul Paul Neagu, dar și Federația de Bob și Sanie și Comitetul Olimpic și Sportiv Român au fost făcute în direct la Realitatea Sportivă.

Pe lângă faptul că a fost acuzat de comportament violent față de membrele Lotului Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României, lui Paul Neagu îi sunt aduse și acuzații de proxenetism și spălare de bani.

Ioana Gheorghe (23 de ani) este prima membră a echipei feminine de bob care a avut curajul să povestească despre calvarul prin care a trecut în anii în care a fost antrenată de Paul Neagu.

Vineri seara, în direct prin telefon la Realitatea Sportivă, logodnicul Ioanei Gheorghe, Toth Michael-Christian, a făcut publice noi detalii despre ce se întâmplă la lot, dar și despre implicarea lui Paul Neagu în activități ilegale de proxenetism.

Citește și Gică Popescu îi pune la punct pe contestatari, după meciul cu Danemarca: “Trebuie să fii tâmpit să faci asta!”

Citește și EXCLUSIV FOTO | O mare campioană, oferită ca “trofeu” interlopilor: “Dacă primesc vreo propunere, trebuie să tac”

Potrivit lui Toth, Neagu le-ar obliga pe sportive să se întâlnească cu bărbați din lumea interlopă constănțeană și politicieni locali.

Mihai Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, ar fi un client fidel al antrenorului Lotului Olimpic Feminin de Bob și Sanie al României, Paul Neagu (66 de ani).

Se întâlneau cu interlopi, cu oameni politici, cu diverse personaje precum Mihai Mazăre, fratele celebrului Radu Mazăre, care a încercat de multe ori s-o cunoască pe Ioana. La întâlnirile respective, fetele erau obligate să facă piruete după cum se îmbracă, să zâmbească, să accepete orice vorbe venite din partea oamenilor în cauză.

Inclusiv această practică s-a întâmplat și anul trecut. Preparatorul fizic al Chinei a avut discuție de față cu ele și Paul Neagu pe care l-a întrebat daca are ceva fete pentru el, iar el i-a spus: ‘Uite-le aici. Alege-le pe care le vrei’„, ne-a declarat Michael-Christian Toth, logodnicul Ioanei Gheorghe.

Declarațiile uluitoare ale logodnicului Ioanei Gheorghe, Toth Michael-Christian  le puteți asculta la 1:03:45

Citește și  EXCLUSIV | Prima reacție a antrenorului acuzat de hărțuire sexuală! ”Am o mie de dovezi că fata aceasta nu are dreptate”

Duminica trecută, 15 noiembrie, lotul național de bob se afla în localitatea Sigulda, din Letonia, unde pregătea noul sezonul competițional. Prima etapă urma să aibă loc vineri, 20 noiembrie.

Ioana Gheorghe a rămas singură în cameră, iar antrenorul a intrat peste ea. Între cei doi a izbucnit un conflict, sportiva fiind amenințată. În urma acestui conflict dintre cei doi, Ioana Gheorghe nu mai face parte din echipa feminină de bob a României.

Toth Michael-Christian se așteptă ca atât Federația Română de Bob și Sanie, dar mai ales Comitetul Olimpic Sportiv Român să ia o decizie împotriva antrenorului Paul Neagu.

Probabil situația durează de când este el antrenor. Nu pare o practică de ieri, de azi. Omul este acoperit foarte bine. Sportivele care au refuzat să apară până acum au fost somate, amenințate și așa mai departe. Eu nu țin cont de astfel de amenințări sau de lumea interlopă.

Citește și EXCLUSIV | Reacția unui rival al lui Dan Petrescu din Liga 1 după supărarea tehnicianului: “Era ceva palpabil”

Eu îmi caut dreptatea și în străinătate, pe plan internațional pentru că aici în țară, după cum bine v-am zis, federația este nepăsătoare, nu s-a interesat nici dacă a ajuns în țară (nr: din Letonia), dacă trăiește, cum se simte„, ne-a mai spus logodnicul Ioanei Gheorghe.

Comitetul Olimpic, pe care eu în continuare îl apreciez și Ioana la fel, nu cred că ar dori să aibă imaginea stricată și să fie asociate și toate ramurile sportive cu cel în cauză”, spune Tot a încheiat logodnicul Ioanei, care a adăugat că COSR și Federația vor avea imaginea afectată dacă vor continua să-l mai țină mult timp în funcție pe Paul Neagu.

paul neagucosrToth Michael-Christianrealitateafederatia de bob si sanieIoana Gheorghe
Callum-Fitzpatrick-Lottery-Win2

Fost fotbalist, tânăr câștigător la loto, a murit subit, la doar 23 de ani

Burleanu

EURO 2020 | Răzvan Burleanu, optimist după un obiectiv ratat: „Calificările de la U21 ne dau speranțe!”