SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

VIDEO EXCLUSIV | Gică Popescu: ”Hagi sau Petrescu, primele opțiuni la națională!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 18 octombrie 2020, ora 18:44,
hagi petrescu
hagi petrescu

”Baciul” a vorbit la ”Realitatea Sportivă” despre haosul de la națională și despre lipsa unui management coerent și corect la FRF.

Eșecurile pe linie pe care le-a avut naționala sub Mirel Rădoi în această lună l-au revoltat pe Gică Popescu, unul dintre liderii Generației de Aur.

Din studioul Realitatea Plus, Gică Popescu a spus căniciun reprezentant al FRF nu îi ia în seamă pe componenții ”Generației de Aur”. De asemenea, fostul mare fotbalist crede că federația este condusă de oameni care nu au legătură cu fotbalul.

”Noi am scos lumea în stradă, acum o să ne ducem în a patra urnă valorică, vă zic eu. Oare ar fi trebui să ni se acorde și nouă o șansă, celor din Generația de Aur? Măcar o dată, să vedem ce putem. Oare la ce am făcut noi pentru fotbal, nu doar la națională, ci și afară, nu meritam? Petrescu la Chelsea, Lupescu la Leverkusen, noi la Barcelona, la Galatasaray.

Oare atât de răi suntem încât să ni se întoarcă mereu spatele? Cât timp să mai spunem? Vine Hagi și spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăștia ne mai aducem aminte de el. Vorbește la televizor și după 24 de ore uităm de el.” a declarat ”Baciul” la Realitatea Sportivă.

Publicată de Realitatea Sportiva pe Duminică, 18 octombrie 2020

”Baciul” a declarat, în exclusivitate, la ”Realitatea Sportivă” că primii antrenori pe lista FRF ar fi trebuit să fie Hagi și Dan Petrescu.

”Eu vreau să văd dacă un membru al Generației de Aur va primi o ofertă de la actuala conducere. Să facă ceva important, într-un post cheie, nu să taie frunză la câini.

După mine, cei mai buni antrenori români în acest moment sunt Hagi și Popescu. Meritau înaintea lui Rădoi să fie chemați? Tot respectul pentru Mirel, pentru ce a făcut la U21, dar nu putea fi înaintea celor doi.” a mai spus fostul mare internațional.

Gică-Popescu-nationala

 

Citește și Becali despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: ”Am antrenor”

exclusivrealitatea sportivagica popescudeclaratii