EXCLUSIV VIDEO | Un fost stelist vede partea plină a paharului: ”Straton a scos două goluri gata făcute!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 23:22,
straton fcsb

Un fost stelist vede parte plină a paharului, după eliminarea FCSB-ului din Europa League.

Formația roș-albastră a fost eliminată în turul trei preliminar de Slovan Liberec, scor 0-2.

Chiar dacă clubul din Capitală a pierdut duelul din această seară, fostul stelist Nana Falemi (46 ani) vede partea plină a paharului și recunoaște că Straton l-a impresionat.

Portarul transferat de la Dinamo a avut o prestație foarte bună în partida cu cehii și a salvat-o pe FCSB în mai multe rânduri.

”Bucătarul de la FCSB juca mai bine decât cei de la Liberec. Nu e prima oară când joacă cu eliminare. Mi-ar fi plăcut să văd o atitudine, o strategie mai clară. Trebuia să pregătești altfel. Băieții au calitate individuală, unii au jucat fără presiune.

Nu ține de organizare ce a fost la FCSB. Straton mi-a plăcut foarte mult. A scos două goluri gata făcute. Foarte calm, foarte inspirat. Lipsa de presiune l-a făcut să aibă o asemenea performanță.” a declarat Nana Falemi pentru realitateasportiva.net.

Comentăm împreună evoluția echipelor românești în Europa

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️Cine merge mai departe în această seară?! ➡️La final, reacții de la Falemi și Iuliu Mureșan!!!➡️Comentăm împreună al doilea meci al naționalei în Liga Națiunilor➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283? Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube!

Publicată de Realitatea Sportiva pe Joi, 24 septembrie 2020

Vezi și VIDEO BLOG | CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League! FCSB, OUT din cupele europene

nana falemideclaratiiexclusivfcsbEuropa League