EXCLUSIV | Viitorul lui Dan Petrescu a fost decis: „Sunt vorbe spuse la nervi”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 14 noiembrie 2020, ora 22:17,
Dan Petrescu

Dan Petrescu a lăsat de înțeles în urmă cu o săptămână că a doua sa despărțire de CFR Cluj este acum mai probabilă ca oricând. 

Totuși, un detaliu cântărește decisiv în alegerea antrenorului, crede Valentin Lemnaru.

Dacă ar avea o ofertă normal că s-ar gândi la plecare, însă sunt și multe vorbe spuse la nervi. Eu nu cred că va pleca atât timp cât echipa va avea șanse de calificare în primăvara europeană.

100 % este meritul lui în toate performanțele clujenilor din ultimii ani, sunt convins că un alt antrenor nu ar fi putut obține atât de mult cu acest lot de jucători”, a declarat Valentin Lemnaru, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR-ul are un mare avantaj în fața eternei contracandidate la titlu.

„CFR-ul va avea un cuvânt greu de spus în campionat, chiar dacă este angrenată și în Europa League. La fel cum s-a întâmplat și în stagiunea precedentă. Trebuie să fie atenți că nu doar Craiova, ci și FCSBul arată mai bine decât în sezonul trecut.

Toni Petrea a învățat mult de la Reghecampf, dar e la primul lui an ca principal și e clar că nivelul lui de experiență nu se poate compara cu cel al lui Dan Petrescu. Rezultatele sunt de partea lui Toni Petrea până acum și atunci el ar trebui să continue”, a mai spus fostul jucător al pandurilor. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Cum este privită din afară eventuala instalare a lui Rădoi la Craiova: “Nu vă gândiți la asta”

realitateadan petrescuvalentin lemnaruplecaretoni petreacfr cluj
Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1

Soccer : Uefa Champions League 2020  2021 : Atalanta 0-5 Liverpool

Care va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, la EURO 2020