EXCLUSIV | Reacția unui rival al lui Dan Petrescu din Liga 1 după supărarea tehnicianului: „Era ceva palpabil”

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 18:14,
dan petrescu nervos

Dan Petrescu a fost nemulțumit că în urma indisponibilităților din lotul campioanei, el a fost nevoit să improvizeze în apărare la meciurile importante ale vișiniiilor. 

Iar Emil Săndoi l-a înțeles perfect pe cel poreclit „Bursucul”.

„Nu sunt în locul lui Dan Petrescu, deși mi-ar plăcea. Am o părere fantastică despre el, Dan a reușit peformanțe incredibile în cupele europene plus cele trei campionate câștigate la rând. 

Din punctul meu de vedere parcă și-a făcut datoria cu vârf și îndesat față de CFR Cluj. Nu l-ar condamna nimeni, nici de la Cluj, nici din altă parte, dacă ar merge la națională spre exemplu”, a comentat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net. 

Antrenorul celor de la Chindia nu crede că vorbele lui Petrescu aveau o țintă neapărat.

„Eu nu cred că a fost un mesaj, și-a spus ofurile, nu cred că a greșit, erau niște chestii palpabile. Am văzut toți că Cestor a avut ruptură de tendon, Vinicus a făcut întindere, iar la meicul cu Roma au jucat doi jucători foarte tineri. A fost nevoit să găsească soluții, fiecare antrenor mai inventează câte ceva. 

El a spus realitatea și merită apreciat. El nu a apărut la meciul cu Roma cu Vinicius și Cestor, ci cu Ciobotariu și Manea. Sunt doi jucători de mare perspectivă, dar era bine să fie măcar un jucător cu experiență acolo”, a mai punctat tehnicianul din Craiova. 

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Antrenorul care nu ar fi vrut să se afle în locul lui Rădoi: “Să îi puneți altuia întrebarea asta!”

realitateacfr clujemil săndoidan petrescunemultumirilot
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”