Fabbrini pierde o sumă impresionantă după plecarea de la Dinamo! Câți bani ar avea de luat de la DDB

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 16:48,
Diego Fabbrini
Diego Fabbrini

Mijlocașul italian al celor de la Dinamo, Diego Fabbrini, a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lotul „câinilor”!

Rămas în Ștefan cel Mare după ce a decis să își renegocieze înțelegerea cu suporterii-acționari din DDB, Diego Fabbrini va pleca de la Dinamo în această vară, după ce clubul a reziliat unilateral înțelegerea. Italianul s-a aflat în topul salariilor din tabăra „alb-roșilor”, însă ar putea pierde o sumă impresionantă, asta deoarece a stabilit, împreună cu cei din conducere, să nu primească salariul la timp pentru ca echipa să poată strânge bani pentru obținerea licenței.

Potrivit informațiilor Digi Sport, Fabbrini are de luat în jurul la 70.000 de euro din partea „câinilor”, însă după intrarea în insolvență a clubului, șansele ca jucătorii cu restanțe salariale să își primească partea sunt extrem de mici. Inclusiv noul președinte al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a dezvăluit că odată cu noua organigramă, lucrurile se schimbă semnificativ pentru fotbaliștii legitimați în „Groapă”.

„Dacă nu acceptă scăderea salariului, firma de insolvență, nu clubul, poate rezilia contractele dacă se consideră că împiedică planul de reorganizare.

Am discutat cu jucătorii în fiecare zi, ceea ce nu prea erau obișnuiți, le-am notat problemele, să vedem ce putem rezolva. Îmi cer scuze Rapidului, i-am încurcat și pe ei. Jucătorii își cer banii, sunt salarii restante, dar în insolvență nu poți plăti salarii din urmă., a spus Iuliu Mureșan, potrivit Digi Sport.

Citește și UN ALT FOTBALIST DE LA DINAMO AMENINȚĂ! CERE 40.000 DE EURO CA SĂ NU RECLAME CLUBUL

realitateadinamoFabbriniliga 1salarii