Fabbrini pune tunurile pe suporterii-acționari din DDB: „M-au mințit la fel de mult ca oricare patron!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 08:07,
Diego Fabbrini
Diego Fabbrini

Mijlocașul italian s-a despărțit oficial de Dinamo și a ținut să îi critice pe fanii din DDB, pe care îi acuză că l-au mințit!

Rămas în Ștefan cel Mare după ce a decis să își renegocieze înțelegerea cu suporterii-acționari din DDB, Diego Fabbrini a părăsit Dinamo în această vară. Italianul s-a aflat în topul salariilor din tabăra „alb-roșilor”, însă nu și-a încasat de mai multe luni banii, lucru care îi poate costa scump pe dinamoviști, deoarece jucătorul își va căuta dreptatea la FIFA.

Până atunci însă, Fabbrini a oferit prima reacție după plecarea din „Groapă” și a dezvăluit că îi respectă pe suporterii care au plătit din propriile buzunare bani pentru echipă, dar a ținut să îi atace pe cei care formează grupul DDB. Totodată, italianul a mărturisit că avocatul său a demarat procedurile și urmează să își caute dreptatea pe cale legală.

 

Toată lumea știe în ce situație este Dinamo acum. Pe mine nu mă interesează, o să-mi găsesc o altă echipă. Avocatul meu a început deja să lucreze. Singura parte bună la Dinamo au fost fanii. Fanii, nu cei care decid la DDB sau alt tip, ca Nicolae Badea.

Pe mine de acum nu mă mai interesează. Îmi voi găsi o altă echipă, voi încerca altă experiență. Acum urmează un nou meci, la tribunal. Nu s-a terminat, nimic nu s-a terminat. DDB a spus prea multe lucruri. Cei de acolo m-au mințit la fel de mult ca oricare patron. Adevărații fani ai acestei echipe au pus banii din buzunarul lor pentru a salva clubul. Acum nu mă mai întorc în România, dar niciodată nu se știe”, a spus Fabbrini, potrivit Pro TV.

500.000 de euro este cota de transfer a lui Fabbrini, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Italianul a ajuns la Dinamo în vara anului 2019, după despărțirea de bulgarii de la ȚSKA Sofia.

Citește și DINAMO, NOUĂ PROBLEMĂ! „CÂINII”, 200.000 DE EURO CĂTRE TSKA SOFIA, DACĂ FABBRINI E PUS PE LIBER

ddbliga 1realitateadinamoFabbrinideclaratii