Fabulos! Cum a încercat Gigi Becali să-i cumpere pe fanii Rapidului: ,,Făceam caterincă de el şi Mihai Stoica”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 19:26,
Gigi Becali
Gigi Becali

După ce Nuţu Cămătaru a dezvăluit în cartea lui Codin Maticiuc că s-a luat la bătaie cu Gigi Corsicanu pentru că acesta nu îl lăsa în pace pe Gigi Becali, fostul lider de galerie a venit cu o poveste de puţini ştiută.

Gigi Corsicanu mărturiseşte că îl şicana pe Gigi Becali şi a povestit un episod care a avut loc chiar înaintea meciului din Cupa UEFA, din 2006. Omul de afaceri a vrut să-i reducă la tăcere pe fanii Rapidului şi le oferea atunci nu mai puţin de 6.000 de bilete gratis pentru a nu-l mai înjura. Deşi Gigi Becali venise cu o ofertă tentantă, Gigi Corsicanu nu a vrut să audă de aşa ceva.

,,Am avut niște conflicte cu Gigi Becali, dar nu înjur pe nimeni de copii. Poate să fie cel mai mare dușman al meu, dar nu implic copiii. Am și eu copii și știu ce înseamnă, ei nu au nicio vină. Dacă suntem bărbați, o rezolv eu cu persoana respectivă. Eu nu sunt femeie să bag copiii oamenilor în astfel de discuții.

Citeşte şi NUŢU CĂMĂTARU, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ,,PE CORSICANU L-AM SPART CU BĂTAIA! TOATE RĂZBOAIELE ASTEA PENTRU GIGI BECALI”

Să îți povestesc cum a fost cu Gigi Becali. A fost un episod înainte sferturilor de finală a Cupei UEFA, dintre Rapid și Steaua. În perioada respectivă, noi, rapidiștii, făceam caterincă de Meme și Gigi Becali, strigam «Meme și Becali, homosexualii». Erau niște lozinci atunci. Înainte de acel meci, Becali nu a vrut să le dea biletele pentru rapidiști lui George Copos și lui Dinu „Vamă”. Ăștia m-au sunat pe mine și m-au rugat: «Gigi Becali doar ție vrea să îți dea biletele, cu tine vrea să se vadă».

M-am întâlnit eu cu el și mi-a propus: «Îți dau cele 6.000 de bilete repartizate pentru galeria, nu vă iau niciun ban pe ele, dar numai să nu mă înjurați sau să faceți caterincă de mine, pentru că vin și eu cu familia la stadion, îmi aduc soția și fetele».

Eu i-am zis așa: «Băi, Gigi, eu îți respect interesul și grija pe care le ai față de familie, dar îți recomand să le lași acasă! O să te înjurăm de 10 ori mai tare pentru propunerea asta a ta, ca să nu crezi că îmi pare rău. Tu nu ai cum să ne cumperi pe noi, poți să ne dai tu toată averea din lumea asta. Pe rapidiști nu ai cum să îi cumperi în viața ta! Domne’, că pe ăia de la Dinamo le-am luat nu știu ce bilete, le-am luat, le-am făcut, lui Elyas, lui Mustață, lui Jean Pavel. Da, bă, dar eu nu sunt ăia! Eu sunt Gigi Corsicanu și reprezint Rapidul, pe rapidiști nu ai cum să îi cumperi niciodată!». Asta a fost, noi am plătit biletele, totul a fost ok.”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru ProSport.

Citeşte şi GIGI CORSICANU ÎL CONTRAZICE PE NUŢU CĂMĂTARU: ,,DACĂ MĂ BĂTEA VREODATĂ, MUREAM, NU MAI TRĂIAM”

gigi corsicanurapidrealitateafcsbuefagigi becali