SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Nuţu Cămătaru, dezvăluiri uluitoare: ,,Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia! Toate războaiele astea pentru Gigi Becali”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 17:30,
Nutu Camataru
Nutu Camataru

În cartea ,,Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, a lui Codin Maticiuc, temutul interlop face o serie de dezvăluiri incendiare despre perioada în care era foarte apropiat de Gigi Becali, atualul patron de la FCSB.

Acesta susţine că Gigi Becali era mereu ameninţat de către ,,Gigi Corsicanu”, fostul lider de galerie al Rapidului, iar pentru acet fapt, Nuţu Cămătaru a decis să-i aplice o corecţie rapidistului. Interlopul a povestit totul cu flux de amânunt de la ce a plecat totul şi cum s-a sfârşit.

,,Îl știu de mult, și mereu l-am ținut. Și cu bani, și cu șmecherie. Eram cu el și cu Oneață la Lido, la hotel, când mi-a propus Păunescu să intru eu la Steaua.

Poți să-l întrebi pe Nețoiu, că era și el acolo. I-am spus lu’ Viorel că nu intru în fotbal, că nu mă pricep, și că să-l bage pe Gigi.

La un moment dat s-a luat cu Corsicanu. Ăla mereu îl lua la telefon și-l înjura numai de fetele lui. Își băga și-și scotea în fetițele alea de o luase Gigi razna. Voia să-l antrenez să se bată cu Corsicanu, înnebunise de tot.

Citește și MUSTAȚĂ, GATA SĂ IA FCSB DIN MÂINILE LUI GIGI BECALI: „AȘTEPTĂM NUMĂRUL DE CONT UNDE SĂ TRIMITEM 10 MILIOANE DE EURO!”

L-am căutat eu pe Corsicanu și l-am găsit la o cârciumă prin Herăstrău. Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe ăla al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat. Și toate războaiele astea pentru Gigi, care la televizor zice că nu mă cunoaște., a declarat Nuţu Cămătaru, în cartea lui Codin Maticiuc.

Gigi Becali și fanii FCSB, sursa foto: playtech.ro

Citeşte şi ULUITOR! NUȚU CĂMĂTARU A FOST LA UN PAS SĂ DEVINĂ PATRONUL STELEI + CUM S-A AJUNS LA VARIANTA GIGI BECALI

bataiegigi corsicanugigi becalirealitateanutu camataru