Fabulos! Unde va antrena Cristi Chivu în noul sezon din Italia

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 11:53,
Cristi Chivu/Sursa foto: Profimedia Images
Cristi Chivu/Sursa foto: Profimedia Images

Cristi Chivu este gata să facă urmărul pas în cariera sa de antrenor la Inter, unde până acum a fost antrenor la grupa de U18 a clubului italian.

După ce a impresionat la Under 18, Cristian Chivu va avea un alt statut la Inter din sezonul viitor, în urma promovării pe care a primit-o din partea oficialilor clubului.

Sursa Foto: Profimedia Images

Fostul internaţional a fost anunţat de conducere că din sezonul viitor va fi nou tehnician al grupării Inter Primavera, ceea ce înseamnă un nou pas important în cariera de antrenor, potrivit celor de la sport.ro.

Astfel, Cristi Chivu îi va lua locul pe banca de la Primavera lui Armando Madonna, cel care s-a ocupat de formaţia de tineret în ultimii trei ani de zile.

Românul a jucat pentru Inter, cu care a câştigat Liga Campionilor, iar acum a fost preferat în faţa altor nume pentur modul apreciat în care lucrează cu tinerii fotbalişti, mai informează sursa citată.

Cristi Chivu a început să antreneze la Inter în 2018, iar prima echipă pe care a primit-o a fost cea U14. După doar un sezon, românul a fost avansat la formația U17. Din vara anului 2020, fostul apărător a preluat-o pe Inter U18, formație cu care a reușit performanța de a se califica în Final Four-ul competiției interne.

Chivu a jucat pentru Inter timp de şase sezoane, formaţie cu care a câştigat Champions League (2010), 3 titluri în Serie A (2008, 2009, 2010), două Cupe (2010, 2011), două Supercupe ale Italiei (2008, 2010), dar şi un Mondial al Cluburilor în anul 2010.

cristi-chivu

Citeşte şi CRISTI CHIVU, GATA SĂ ÎNCEAPĂ O NOUĂ PROVOCARE! UNDE POATE ANTRENA FOSTUL CĂPITAN AL NAȚIONALEI

inter u18cristi chivuinter primaverapromovarerealitatea