Familia lui Octavian Popescu reacţionează după ultimele critici la adresa fotbalistului: ,,Florin Prunea m-a dezamăgit”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 12:10,
Octavian Popescu
Octavian Popescu

Familia lui Octavian Popescu, ,,puştiul-minune” de la FCSB, a reacţionat după ce Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, l-a criticat pentru bucuria de după derby.

Fostul portar de la Dinamo l-a numit ,,needucat” pe mijlocaş şi a mai spus despre acesta că ,,dacă-i iei mintea și o pui la o vacă, paște pe asfalt”.

Unchiul lui Octavian Popescu a reacţionat după cele spuse de Florin Prunea. Fost fotbalist la Craiova între 1984 și 1987, unchiul lui ,,Tavi”, care are acelaşi nume cu acesta, spune că Florin Prunea l-a dezamăgit prin jignirile pe care i le-a adus nepotului său.

,,Vă spun sincer că Florin Prunea m-a dezamăgit. Familia mea nu l-a deranjat niciodată cu nimic. Poate că și Florin în viața lui de fotbalist a avut unele ieșiri atunci când era mai tânăr, dar în mod sigur nu a fost criticat în acest fel.

Mi-ar plăcea totuși ca Florin să regrete cele spuse față de nepotul meu. Poate că Tavi o să ne califice într-o zi la un turneu final și este păcat să îl atacăm acum când este încă un copil. Noi îl considerăm pe Florin Prunea un fost mare fotbalist și un conducător bun al fotbalului românesc, dar este mare păcat că a ales să vorbească în acest mod despre Tavi.

Nepotul meu se bucură de tot sprijinul din partea conducătorilor FCSB, iar acest lucru este foarte important pentru el. Sunt sigur că Tavi nu o să fie afectat de cele spuse de Florin Prunea și o să își vadă în continuare de antrenamente și de fotbal.”, a declarat unchiul lui Octavian Popescu, pentru ProSport.

Citeşte şi RĂSPUNSUL LUI MIHAI STOICA DUPĂ JIGNIRILE PRIMITE DE OCTAVIAN POPESCU

octavian popescuderbyrealitatealiga 1florin pruneafcsb