Fanii au și ei derby! Peluza Sud îi anunță pe ”găzari”: ”Ne vom întâlni cu prima ocazie!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 17:24,
Peluza Sud Craiova

Fanii FCU Craiova 1948 și cei ai Petrolului au și ei derby!

Oltenii au vrut să facă deplasarea la Ploiești pentru meciul de foc dintre ”juveți” și ”lupii galbeni”, însă autoritățile de la Craiova s-au sesizat și le-au interzis acest lucru.

Astfel, după ce nu au putut să își susțină favoriții astăzi, Peluza Sud 1997 a emis un comunicat de presă în care îi anunță pe ”găzari” că se vor întâlni în scurt timp.

”După ce nu ni s-a permis să îl comemorăm pe marele Balaci miercuri, astăzi, dorind să ne deplasăm la Ploiești, ni s-a interzis de catre autorități să părăsim localitatea, motivul invocat fiind numărul prea mare pentru situația epidemiologică din România.
Urăm succes echipei în meciul de azi și îi asigurăm pe cei care au făcut atâta vâlvă pe internet că ne vom întâlni cu prima ocazie!” este comunicatul emis de Peluza Sud 1997.
Derby-ul dintre fani a început mai devreme!
Cu doar două zile înainte de Petrolul – Craiova, fanii olteni au venit la Ploiești și au desenat logoul Peluzei Sud pe un gard din apropierea stadionului ”Ilie Oană”.
Ultrașii ploieșteni nu au rămas datori și i-au anunțat pe fanii alb-albaștrilor că îi așteaptă la ei în oraș: ”Ploieștenii întotdeauna cu capul sus! Oltenilor vreți să faceți propagandă doar noaptea, ziua când ați avut ocazia de ce nu ați venit?
Noi v-am așteptat și fiți siguri că o să vă așteptăm întotdeauna. Să ne aducem aminte de meciul de la Strejnic când nu v-ați făcut apariția, prăzari infecți.”

Citește și Noul autocar al lui ,,U” Cluj e de senzaţie! Ultima achiziţie îţi ia ochii

peluza sudliga 2fcu craiovasuporterirealitateacomunicat
Callum-Fitzpatrick-Lottery-Win2

Fost fotbalist, tânăr câștigător la loto, a murit subit, la doar 23 de ani

Burleanu

EURO 2020 | Răzvan Burleanu, optimist după un obiectiv ratat: „Calificările de la U21 ne dau speranțe!”